Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ablacja przy anomalii Ebsteina

Gość Jarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Jarku! Ablację miałam robioną 23.03.07r. w * I Katedra i Klinika Kardiologii Ak.Med.w Warszawie ul. Banacha 1a.* Zespół Ablacyjny pod kierunkiem Dr n.med. Edwarda Koźluka. Czas wykonania mapy serca- 2h 10 min Czas zabiegu - 1h 50min. Po zabiegu rytm zatokowy 80/min. RR 116/78mmHg Nakłucie w pachwinie, mocny ucisk po zabiegu i bez krwiaków i komplikacji. 30 dni zwolnienia.Mam odstawione leki, jest brak dolegliwości i samopoczucie super. Jestem pełna uznania dla profesjonalizmu tego zespołu. Życzę Ci powodzenia.
Cześć Magdo! Cieszę się bardzo że chociaż Ty jako jedna z nielicznych piszesz o zabiegu wykonanym pod kierunkiem Dr n.med. Edwarda Koźluka. Czytam i czytam i większość pisze o Aninie i doktorze Walczaku, a o doktorze Koźluku jest niewiele wzmianek. Ja byłam wczoraj u dr Koźluka po raz pierwszy i mam mieć ablację robioną prawdopodobnie na początku sierpnia na ul.Kaczej(inne miejsce ale ten sam zespół ablacyjny).Czytałam wypowiedź jednej osoby która zachwalała bardzo Anin a nie polecała kliniki na Kaczej. miałam mieszane uczucia i mętlik w głowie ale stwierdziłam że nikomu się nie dogodzi i co ma byc to będzie. Na razie nie stresuje sie tym zabiegiem zbytnio pewnie zacznę kiedy będę znała już termin. Pozdrawiam Cię gorąco i życzę dużo zdrowia!