heniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Mam 20 lat jestem wysportowany studiuje w-f a pomimo to mam problemy ze wzwodem , a więc gdy lezę w łózko z dziewczyna to mi *staje*ale zwód jest nie pełny , (no czasem tylko jak już jestem maksymalnie podniecony ale to się rzadko zdąża ) , ale przy tym , towarzyszy chęć sikania,przez co bardziej niż seksu chce mi się sikać ;/sikam bardzo często miej więcej co 2 godz ale czasem częściej , ale zawsze mogę wstrzymać pomimo ze mi się chce siekać . Dodam ze nic mnie nie boli przy oddawaniu moczu , tylko często mocz ma słabe ciśnienie ;/ w wakacje odczuwałem zaleganie ,ale to już przeszło w tedy chodziłem do łazienki co chwila;/ już mam dosyć tego częstego moczu ;/ byłem u lekarza rodzinnego w sprawie często moczu i skierował mnie na badanie moczu i krwi i badanie nic nie wykazały. wiec dostałem skierowanie do urologa ale jeszcze się nie wybrałem . obawiam się najgorszego czyli* prostaty* w tak młodym wieku;/ dodam ze często się masturbowałem ale już od 6 miesięcy tego nie robię . aż mi się nie chce żyć;/ proszę o państwa pomoc . z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kika Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a czy badałeś poziom cukru we krwi? Zbadaj koniecznie.Niemożliwe ,żeby to była oprostata w tak młodym wieku.Dla pewności może urolog ci zrobić USG prostaty i nerek.Przed samym pójściem do urologa zrób badania moczu.Nie tylko ogólne.Może tez posiew moczu.Być może masz jakąś infekcję?Urolog i w ,,tych** sprawach ci doradzi.Na pewno rozpozna co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość miki Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 może to chlamydia.Zakażenie przenoszone drogą płciowa.Leczy się obydwoje partnerów antybiotykiem.Nie jestem lekarzem ,ięc idż do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Miałem robiony posiew i własnie nic nie wykazało i badanie krwi , poziomu cukru nie nie badałem , ale mój ojciec jest chory na cukrzyce i bierze insulinę . czyli to może być związane tez z poziomem cukru:? Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jeszcze dodam ze przy oddawaniu moczu często czuje pulsowanie w kroczu nie bolesne ale coś pulsuje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość miki4 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 częste oddawanie moczu moze byc zwiastunem cukrzycy[nie musi],ale sprawdzic warto.6 złotych kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość miki Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 myślę,że w twoim przypadku wiele wątpliwości rozwiałoby USG,koniecznie zrobione przez urologa.Wybierz się tam prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a to pulsowanie w kroczu? , mi się wydaje nie po kojące ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nikoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 moze ci tam cos urosło,wodniak czy cos,robi ucisk i stąd te problemy.Trudno wyczuć .Jakby tajk było ,to USG odpowie na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Oby wizyta u lekarza mi pomogła muszę być dobrej myśli :) dzięki za odpisanie Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ale i tak proszę pisać jeżeli ktoś będzie coś podejrzewał . Góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ? Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 może masz stresa,że baba zajdzie w ciążę i w kluczowym momencie chce ci się siku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Li Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Stawiam na nerki chociaż pęcherz moczowy ma też poważne szanse.Częstomocz zwany również wielomoczem może wskazywać na zimne nerki lub przeziębiony pęcherz.Ciekaw jestem czy erekcja byłaby pełna,gdybyś nerki lub pęcherz termoforem potraktował? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mi Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 kup sobie zioła urosan i spróbuj pić i sprawdż czy ci to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość as Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 czy zrobiłes już USG nerek i prostaty? Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Byłem wczoraj u lekarza urologa zbadał mi prostatę i powiedział ze wszystko jest ok , czyli to wykluczam :) . a co do częstego sikania to powiedział ze nie którzy tak maja ze często sikają , i ze on sika np. *co 1 godz sika * mi żebym się tym nie przejmował i nie myślał tak o tym już, bo im bardziej będę o tym myślał, to będę częściej sikał .. A na erekcje mi przepisał Maxigra . . ale dziś sie troche odstresowałem i już nie musiałem tak często sikać. Zobaczmy jak to będzie dalej .ale i tak chciał bym się zbadać dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
heniek Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 *Stawiam na nerki chociaż pęcherz moczowy ma też poważne szanse.Częstomocz zwany również wielomoczem może wskazywać na zimne nerki lub przeziębiony pęcherz.Ciekaw jestem czy erekcja byłaby pełna,gdybyś nerki lub pęcherz termoforem potraktował?* muszę to spróbować zrobić, jak zrobię to napisze czy będzie lepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość WoojtasS Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja miałem podobny problem, i dziś wiem że to był stres! Zamówiłem z http://Valafil.com.pl tabletki na potencje, podczas tej kuracji miałem ogromną ochotę na sex, wykazałem się u swojej partnerki, i po odstawieniu tych tabletek, nie wolno tracić pewności siebie i nadal bedziecie mogli się bzykać, tak często jak podczas kuracji, czyli nie ma efektu placebo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość fofo Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Więcej na temat częstego oddawania moczu można znaleźć na stronie http://pytajozdrowie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ankamich Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Mam dylemat. Maż od urologa dostał prostaceum. Czy możecie mi coś więcej o nim powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomcior Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 To bezpieczny suplement wspomagający prawidłowe funkcje prostaty, przez zawartośc estraktu z pestek dyni. Zawiera ekstrakt z wierzbownicy drobnokwiatowej, ekstrakt z pestek dyni, ekstrakt z owoców palmy sabalowej, ekstrakt z liści pokrzywy, cynk, witamine E, likopen, witamine B6. Wiec spokojnie mąż może go przyjmować nawet z lekami na prostate, ale w porozumieniu z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ankamich Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Aha, to nie wiedziałam ze go można przyjmować z innymi lekami. Ale o lekach to jeszcze nic nie wiemy. Mąż musi wykonać badanie PSA, bo tylko miał wykonane to badanie palcem. Nie pamietam jak sie ono nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomcior Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No właśnie bo badanie PSA to podstawa. I można prostaceum spokojnie przyjmowac z innymi lekami, oczywiscie z porozumieniem z lekarzem. Lekarz sam zdecyduje jakie rozpoczac leczenie. Ale nie napisałać czy mąż zwlekał z wizytą, ile juz ten problem sie ciagnie. bo jak wczesnie sie wykryje problem z prostata to o wiele lepiej sie go leczy, w innym przypadku może nawet skonczyć sie operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi