Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Impotencja, częste oddawanie moczu i słaby strumień moczu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 20 lat jestem wysportowany studiuje w-f a pomimo to mam problemy ze wzwodem , a więc gdy lezę w łózko z dziewczyna to mi *staje*ale zwód jest nie pełny , (no czasem tylko jak już jestem maksymalnie podniecony ale to się rzadko zdąża ) , ale przy tym , towarzyszy chęć sikania,przez co bardziej niż seksu chce mi się sikać ;/sikam bardzo często miej więcej co 2 godz ale czasem częściej , ale zawsze mogę wstrzymać pomimo ze mi się chce siekać . Dodam ze nic mnie nie boli przy oddawaniu moczu , tylko często mocz ma słabe ciśnienie ;/ w wakacje odczuwałem zaleganie ,ale to już przeszło w tedy chodziłem do łazienki co chwila;/ już mam dosyć tego częstego moczu ;/ byłem u lekarza rodzinnego w sprawie często moczu i skierował mnie na badanie moczu i krwi i badanie nic nie wykazały. wiec dostałem skierowanie do urologa ale jeszcze się nie wybrałem . obawiam się najgorszego czyli* prostaty* w tak młodym wieku;/ dodam ze często się masturbowałem ale już od 6 miesięcy tego nie robię . aż mi się nie chce żyć;/ proszę o państwa pomoc . z góry dziękuje
a czy badałeś poziom cukru we krwi? Zbadaj koniecznie.Niemożliwe ,żeby to była oprostata w tak młodym wieku.Dla pewności może urolog ci zrobić USG prostaty i nerek.Przed samym pójściem do urologa zrób badania moczu.Nie tylko ogólne.Może tez posiew moczu.Być może masz jakąś infekcję?Urolog i w ,,tych** sprawach ci doradzi.Na pewno rozpozna co to jest.
Byłem wczoraj u lekarza urologa zbadał mi prostatę i powiedział ze wszystko jest ok , czyli to wykluczam :) . a co do częstego sikania to powiedział ze nie którzy tak maja ze często sikają , i ze on sika np. *co 1 godz sika * mi żebym się tym nie przejmował i nie myślał tak o tym już, bo im bardziej będę o tym myślał, to będę częściej sikał .. A na erekcje mi przepisał Maxigra . . ale dziś sie troche odstresowałem i już nie musiałem tak często sikać. Zobaczmy jak to będzie dalej .ale i tak chciał bym się zbadać dokładnie

Ja miałem podobny problem, i dziś wiem że to był stres! Zamówiłem z http://Valafil.com.pl tabletki na potencje, podczas tej kuracji miałem ogromną ochotę na sex, wykazałem się u swojej partnerki, i po odstawieniu tych tabletek, nie wolno tracić pewności siebie i nadal bedziecie mogli się bzykać, tak często jak podczas kuracji, czyli nie ma efektu placebo :)

To bezpieczny suplement wspomagający prawidłowe funkcje prostaty, przez zawartośc estraktu z pestek dyni. Zawiera ekstrakt z wierzbownicy drobnokwiatowej, ekstrakt z pestek dyni, ekstrakt z owoców palmy sabalowej, ekstrakt z liści pokrzywy, cynk, witamine E, likopen, witamine B6. Wiec spokojnie mąż może go przyjmować nawet z lekami na prostate, ale w porozumieniu z lekarzem.

No właśnie bo badanie PSA to podstawa. I można prostaceum spokojnie przyjmowac z innymi lekami, oczywiscie z porozumieniem z lekarzem. Lekarz sam zdecyduje jakie rozpoczac leczenie. Ale nie napisałać czy mąż zwlekał z wizytą, ile juz ten problem sie ciagnie. bo jak wczesnie sie wykryje problem z prostata to o wiele lepiej sie go leczy, w innym przypadku może nawet skonczyć sie operacja.