Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból kości biodrowej i drętwienie palców u stopy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość babka z bagien
zbadaj krew - poziom mocznika,OB morfologię z rozmazem ,klirens kreatyniny,badanie ogólne moczu.Jutro rano zrób te badania,a po południu -do lekarza z wynikami.Nie zwlekaj.Smaruj sulfur żelem.Jak będziesz miał te wyniki,to będzie wiadomo co jest.
Gość macieklol16
robilem badanie krwi i moczu jakies 2 miesiace temu. wszystko bylo w normie. gdy smaruje przechodzi na chwile ale po godzinie wraca. teraz po treningu narazie nic nie boli ale juz czuje jak mi palce u stopy dretwieja-cierpna. takie dziwne uczucie jak by sie krew tak zbierala nie wiem jako to opiac.

Ja miałam operację na lędźwie i nie żałuję, ale po operacji byłam też na rehabilitacji, gdzie pracowano nad blizną, skórą i innymi rzeczami obok blizny i po tym czułam się świetnie. Wcześniej chodziłam też pdo nich przed operacją i rehabilitacja pomagała, ale trafiłam na nich niestety za późno, bo gdybym była wcześniej to może udałoby się uniknąć operacji, a tak to mnie po prostu przygotowali do operacji co też się przydało. rehabilitacje.org ja ich tu znalazłam po wielu pozytywnych opiniach nie tylko w internecie, ale sporo osób znajomych polecało ich w Krakowie.