Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwicę wegetatywną

Zibi1

Rekomendowane odpowiedzi

Jak leczyc nerwicę wegetatywną,której nabyłem się podczas studiowania.Mimo,ze od tamtego okresu upłynął szmat czasu to róznego typu dokuczliwe dolegliwości pozostały lub wracają ! Utrudniają mi życie jak tylko mogą ! Są to różne dolegliwości ze strony układu pokarmowego,pobolewania w okolcy serca,wątroby,jelit, żołądka i inne ,oczywiście naprzemienne.,do tego dochodzą kłopoty z snem! Ciągle jestem osłabiony, bez motywacji do działania czy zycia towarzyskiego !Jak to leczyc, bo chyba są jakieś leki,które są ukierunkowane na leczenie tej nerwicy! Po prostu trzeba trafic na dobrego specjalistę ,o których tak trudno w moim wypadku ! Moze ktos z was ma podobna nerwicę i się skutecznie leczy, proszę o radę,i jakie ma na to leki ? Pozdrawiam wszystkim i zycze powodzenia w walce z tą skomplikowaną chorobą !
na dolegliwości nerwicowe w obrębie ukł. pokarmowego pomogło mi picie dziurawca z melisąMoże i ty spróbuj.Kup po paczce ekspresowej melisy i ekspresowego dziurawca,zaparzaj i pij.Ja poczułam wyrazną poprawę po 2 opakowaniach.Oprócz tego dobry jest też grzybek tybetański.
jeżeli masz bolesne skurcze jelit,to jest dobre jedzenie codziennie 2 łyżeczek mielonego kminku i majeranku,które działają rozkurczowo.Kup paczkę mielonego kminku.Zmieszaj go z taką samą ilością wagową majeranku.Ale majeranek sam zmiel w młynku do kawy.,bo w sklepie nie kupisz mielonego.Jeść przed jedzeniem po płaskiej łyżeczce 3x dziennie.Uwaga! nie zakrztusić sie ,bo to pył jest.Mozna rozmieszać w kieliszku w małej ilości wody.Po tym uspokoją ci sie jelita.Spróbuj,a nuż pomoże.
Gość Gość Ola

Witam. Może ktoś tu jeszcze zagląda szukałam odpowiedzi na moje stany lękowe i postanowiłam opisać swoją sytuację. U mnie wszystko zaczęło się jakiś miesiąc temu mianowicie chwyciło mi lewą rękę zaczęła piec i drętwieć fakt jest taki że nie długo przed tym zajściem bardzo przeżyłam śmierć męża koleżanki z pracy byliśmy bardzo blisko. Od tamtej pory dzieją się ze mną właśnie takie różne sytuacje tzn drętwieją mi ręce twarz zaraz wydaje mi się że coś złego się stanie... Do tego doszedł ból lewej nogi w udzie miałam robione badanie na d-dimery i usg doppler wszystko wyszło dobrze dostałam skierowanie do neurologa a on niej skierowanie na MR głowy i kręgosłupa szyjnego czekam na dzień badania ale te dni stają się koszmarem mam wrażenie że co mi się stanie mam dwoje dzieci i to jeszcze bardziej mnie dobija bo patrzą jak się wykańczam biorę ziołowe tabletki na uspokojenie i piję melisę ale jak tylko się budzę to oglądam ciało czy coś się nie zmieniło i z dnia na dzień mam wrażenie że odczuwam ból w innych miejscach do tego dochodzi jeszcze właśnie szybkie bicie serca, puls już nie wiem jak sobie z tym radzić a nie chcę truć cały czas głowy lekarzowi boję się że mnie wyśmieje