Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Pawel

Rekomendowane odpowiedzi

Mianowicie jestem normalnym chlopakiem mam wiele przyjaciol problem polega na tym ze ostatnio cos mi dolega. Funkcjonuje normalnie ale gdy przyjdzie mi isc do sklepu pojechac samochodem rozmawiac z kims cos mi sie dzieje... Cos dzieje sie z moja glowa jakbym pierwszy raz byl w sklepie boje sie denerwuje nie potrafie normalnie funkcjonOwac ktoś mowi cos do mnie a ja sie zawieszam tak samo jak odejde od komputera jestem strasznie otepiały ostatnio jechalem autobusem balem sie strasznie ze pomyle przystanki boje sie ze strace dziewczyne ktora bardzo kocham bo boje sie z nia wychodzic na spacery mam wrazenie ze kazdy na mnie patszy i cos mow4 ze mnie oągaduja... Co m4 jest!
Gość babka z bagien biebr
pewnie nerwica.Kup sobie ziołowe tabletki uspokajające i zażywaj systematycznie przez dłuzszy czas.Oprócz tego łykaj magnez z witaminą B6.A przed snem pij melisę.Zaparzaj sobie wieczorem.Przydałaby sie tez codzienna gimnastyka dla relaksu,która bardzo pomaga.Zmeczenie fizyczne odwraca uwage od problemów.Albo zajmij się jakimś sportem,który ci najbardziej odpowiada*basen[możesz tam chodzić z dziewczyną- załatwisz dwie sprawza jednym zamachem].Pod pretekstem dbania o linie zaproponuj chodzenie na szybkie marsze po lesie na przykład.Rowerek treningowy tez jest dobry,bo teraz za zimno jest na rower.Codzienny ruch naprawdę bardzo pomaga.Każdy dzień zaczynaj od gimnastyki.
Dodam jeszcze ze po wykonywaniu jakiejkolwiek czynnosci czy to nauka, rozmowa, prowadzenie auta, zakupy, doslownie wszystko przez dluzszy czas jestem strasznie otepialy rozkojarzony i nie wiem co sie dzieje tak samo jak po odejsciu od komputera to strasznie dziwne i meczace prosze o pomoc
,,Tabletki uspokajające** - polskie ziołowe kosztują 3 złote.Spróbuj.Jak za słabe ,to zamiast 3x1 tabl. używaj 3x po 2.Wcale po nich nie jest się otepiałym .Używam je jak mnie cos wkurzy i nie widze takiego negatywnego działania.Tylko trzeba brać systematycznie i dość długo.Zioła maja to do siebie ,że na dłuższą mete pomagają.A byłes z tym u lekara??? Idż wreszcie.Po co masz się z tym męczyć?Przecież jak się tym nie zajmiesz,to im dalej tym gorzej.Idż do lekarza.!!!!!!
Gość tylkonieon

ja terz mam podobny problem od jakiś 3 lat wczesieniej funkcjonowałem normalnie przynajmniej sie niedenerwowałem kiedyś dorwąło mnie trzech typków dostałem troche po mordzie ale w sumi nic od tamtej pory sie zaczeło na maxa jak ide ulicą oglądam sie za siebie jak widze jakiegoś gosicia stojącego /idącego w kapturze albo grozinie wyglądającego to schodze na drugą strone ulicy jak mam iść do szkoły to jes masakra przez to zarwałem 2 klase zawodówki niezdzłem ale to jakoś przełkłem jakoś mineło ale terz jet 3 klasa troch sie poprwiło chdze na praktyki tam sie czuje całkiem dobrze ale to chyba dlatego że jes tam mało osub ale jak wchdze do szkoły gdzie jest tyle ludzi zawsze mam wrarzenie jak zaraz tych trzech kturzy wiedzą gdzie chodze do szkoły mjało mnie dorwac i wogule jak ktoś chciał by mi zrobić krzywde terz już 25 listopada konicze 18 lat i przez to chcem zerwać szkołe iść do pracy niewiem wyprowadzić sie do innego mista morze to pomorze ale szkoda mi wykształcenia zawsze to jakiś papier a zawsze byłem b.dobrym mechnikiem samochodowym konkursy zawsze pierwsze miejsca itp tak samo z teorji jak i z praktyki nawet bardzo jak w w zeszłym roku szkolnym wiedziałem ze niezdam to przez 3 miesiące siedzieł w gararzu tam sie czułem b.fajnie nik mi nieprzeszkadzł itp zbudowąłem od podstaw boogiego i to mi dało satysfakcje potem zaczeły sie komputery w to sie bawiłem od małego składałem je naprawiłem tuningowałem no niemal wszystko jestem w stanie z nimi zrobić potrm tele komurkowe kupowąłem na allegro uszkodzonie potem sprzedawłem do tej pory tylko allegro koputer gry swuj pokuj warsztat i praktyki w szkole pozatym siedze w domu nawet jak potrzebuje coś ze sklepu to wysyłam rodziców albo przyjaciela nigdy nieszukałem pomocy niezwierzałem sie nikomu mysile że to morze przez wstyd ter to juz nawet przez to że niechodze do szkoły rodzice terz już mają mnie dość mam powiedziene że mam iśc do pracy albo do szkoły i wybieram ta pierwsz opcje al terz mysile że potzebuje pomocy zle takiej żeby z kimś pogadac pozwieżac sie a korzystam z interneu dlaego ze jestm tu anonimowy kiedyś brałem tabletki na uspokojenie al jakoś nic niepomagały brałem jak tik taki dosłownie i nic ale terz to ostatni moment rzby sie od tego uwolnić albo pogrążyć sie całkiem jesili benidzie ktoś chętny do pogadania to prosze na gg 3117678 mam nadziej że znajdzie sie tu ktoś kto mi to wszystko poprostu wytłumaczyć jak dalej żyć z tym albo jak sie od tego uwolnić pozdrawim kuba zawsze jestm na niewidoku