Gość lech Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam mam 21 lat, moje problemy zaczeły sie kiedy dostałem czestoskurczy nadkomorowego, diagnoza - zbyt mało potasu, czestoskurcze mam raz na miesiac powili zaczełem sobie z tym radzic, myslałem ze sie nakrecałem i skurcze dodatkowe powoduja ta tachykardie. Na jakis czas był spkoj dopuki szybkie bicie nie obudziło mnie wsrodku nocy. Zrobiłem echo - ok. ostatnio małem wszystkie objawy naczynnosci tarczycy - hormony wyszły w normie ale wszystkie przy dolnej granicy, usg tarczycy tez ok. jestem osłbaiony,magnez i potas biore regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ale w czym Ci moge pomóc ?badanie echo wyszło ok ! może zrób bardziej szczegółowe badania krwi ...a może za dużo masz tego potasu i magnezu z tymi wynikami co masz powinieneś udać sie do lek . nawet jak sa w normie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szyszka Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ewka ma racje,jeżeli wyniki tarczycy są w dolnej granicy normy,to i tak musisz z nimi iść do endokrynologa.Sensacje z sercem mogą być tym spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość qr Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 zbadaj jeszcze raz poziom magnezu i potasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lech Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wyniki tarczycy mam bardzo podobne jak opsuje *andre* kilka tematów nizej. moim zdaniem to jest nadczynność, lekarz rodzinny powiedział ze wynika sa ok a ja czuje sie zmeczony, nie mam siły na nic i mam wiele objawów nadczynnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ? Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 a badałes cukier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lech Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Potas i magnez badałem 2 miesiace temu. Cukru nie badałem ale staram sie go ograniczac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 48 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 młody,zajmij się jakimś sportem,siedzenie przy kompie nie wychodzi ci na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość staszek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 @48 *Młody,zajmij się jakimś sportem,siedzenie przy kompie nie wychodzi ci na zdrowie.* hmm., b.rzeczowy argument , śp. Skolimowska, Puerta czy inni, zajęli się sportem, jakoś to wiele nie zmieniło..... poza tym, kolga LECH, nie napisal że 24h/ na dobę , przesiaduje z czipsami przed kompem.... Poza tym : *ci* , zamieniłbym na *Ci*, to się nazywa np. szacunek albo kultura pozdro ZIOM :p ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lech Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Staszek sportem zajmuje sie od zawsze, takze ucze sie na tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość staszek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 zazdoszcze Ci lech ! :), bardzo lubilem sport i uprawialem ladnych parę lat, ale potem, hmm, poznalem zone, potem serce żle przeszło zapalenie... i tak zostałem kibicem :P przynajmniej bez brzucha i piwa ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lech Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Staszek ja tez od kiedy nie najlepiej z moim sercem mam obawy i tego sportu coraz mniej ale nie rezygnuje, ale jak tu trenowac kiedy wiesz ze cos nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Jak ktoś ma zdrowie to uprawianie rekreacyjnie sportu żawsze wychodzi sercu i ogólnie całemu organizmowi na zdrowie.Przypadek śp. Skolimowskiej i innych wyczynowych sportowców nie jest przykładem zdrowego uprawiania sportu to jest niestety patologia i chęć uzyskiwania dobrych wyników kosztem zdrowia,ale zdrowy rozsądek w uprawianiu sportu jest zawsze korzystny dla zdrowia człowieka.Pozdrawiam osoby rozsądne( w każdej dziedzinie) i wtedy zdrowie będzie na pewno dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość staszek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kiedy wiesz że coś nie tak, to jeszcze od biedy można, trenuj ! gorzej jak lekarze zabronią...cóż ... Pani Mario - o tej porze ?Jak tak można !? :PP Rozsądna opinia, oczywiście 99.9% zawodowców żyje i ma się dobrze, ale rekreacyjny zdrowszym jest. Niemniej, znany polityk , na pytanie co go trzyma w dobrym zdrowiu, wiadomo co kiedyś odpowiedział : fajeczki, /cygara/ alkohol / oj, nie czerwone wino ...ha ha / itd ..:).... życie jest zabawne :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gajka Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Staszek a od czego ty miales to zapalenie serca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi