Skocz do zawartości
kardiolo.pl

WPW a ablacja

Gość Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Ewka, a nie pomyslałaś, że Anula po prostu jest schorowana- ja jej wierzę. Biedna Dziewczyna i szkoda, że są tacy idioci jak TY Ewo!!!!Aż chce Ci się brzydko napisać o Tobie. Anula po prostu miałam zwężenie pnia trzewnego- bardzo poważną chorobę, która rzutowała na wszystkie inne narządy...mogła w każdej chwili umrzeć jak mój brat.To choroba często dziedziczna...ja sama tez to miałam niestety ......żyję dzięki temu, ze brat umarł i zrobili mu sekcję zwłok.....Jesteś szczególnie beznadzijna, aż chciałoby się życzyć Tobie tego przez co ta biedna Dziewcyzna musiała przejść.
Basiu Dziekuję, ja wypowiedz ewy chcialam przemilczec, ale chyba sie nie da. ewa neistety ma za mała wyobraźnie deliktnie mówiąc,żeby sobie wyobrazić przez jakie piekło przyszłam.Wielu lekrzy reprezentuje neistey taki poziom jak ona. ma klapki na oczach widzi tylko to co chce zobaczyć wypaczjać prawdę- tylko neistety lekrze stawiając błędne diagnozy szkodża ludziom, ich zdrowi i rodzinom- często wyrządzajc im ogromną krzywde i nie rzadko doprowadzjac do śmierci pacjentów. ewa dzięki Bogu nie ejst lekrzem , bo swoim podejściem uczyniła by wiel krzywdy. Mimo wsyztsko nei zycze jej by kiedykowliek przżyła cos podobnego. i szkoda,ze tacy ludzie wogóle istnią o zerowym poziomie wrażliwości, dobroci. Ewa nie pozjadałś wszytskich rozumó świata i sa takie choroby o których tój mały móżdzek nie ma najmniejszego pojęcia. Zycze Ci ,aby nigdy nie miał, ale proszę nie wypowidaj się na temat spraw o których nie masz zielonego pojęcia.
Gość ewka733
Baska radzę przychamować z takkimi wulgarnymi tekstami w moim kirunku bo żaden sposób Cię nie obrazilam i nie uraziłam-beznadziejna i idiotka jestes Ty sądząc po Twoimobrażaniu ludzi!!!i nie pozwole sobie na takie obrażanie mojej osoby bo poniesiesz tego konsewencje.A ty anula siedz cicho-bo gdybym miala korzystac histeryczko z Twoich beznadziejnych porad to dawno by mnie nie bylo.Zreszta kazdy mial dosc Twoich bezsnsownych wypowiedzi i obrazania innych na forum skurcze.Anula Gówno wiesz za przeproszeniem co ja przezylam i rowniez Ci tego nie zycze.a mózdzek malutki maly masz Ty!!!bo kazdemu wmawialas tylko nerwice.I nie zycze sobie obrazania mojej osoby OBYDWA TĘPĘ MÓŻDZKI!!!
Gość ewka733
Baśka ---- dla Twojej informacjii walczę z arytmia i rakiem-wiec zanim mnie nazwiesz idiotką KOBIETO POMYŚL!!!!!Ja również potrafię ubiżyć i wyzwać Cię od idiotek to mało powiedziane ale od KRETYNÓW -ktorzy nic nie wiedzą a obrazają!!!
z chęcią bym pożyczyła Tobie to co ja przeżyłąm i przeżywam --ale nie pozyczę bo jestem zbyt inteligentna i takich rzeczy nawet najwiekszemu chamowi i wrogowi się nie zyczy - no ale cóż jednej i drugiej t[py mały móżdżek cóż moze o tym wiedzieć.Dwie warte siebie osoby które tylko potrafia obrażać ludzi!!!Mozecie sobie popisac na moj temat i poobrażać -nic mnie to nie obchodzi bo nie ma co tu zaglądać i czytać obrażania!!!
Ewa dla mnei to możesz pisac co chcesz o wielkości moejgo mózgu...to kolejna rzecz o ktorej nie masz bladego pojęcia...proszę zamilknij, bo się upokarzasz wypisując takie bzdury o moich dolegliwościach i schorzenaich- do hipochodnrii mi neistety abrdzo dalko- Ty chyba znou nie rozumiesz tego pojecia. Hipochondria przejawia się poczuciem nieuzasadnionego lęku o własne zdrowie, przekonaniem o istnieniu ciężkiej choroby. A ja 1, 5 miesiaca temu przeszłam ciezką operację, na schorzenie, któremu towrzyszyly wielonarządowe dolegliwośći, zaburzenia hormonalne itd i tak ja Baska napsiala, dolegiowści te mogły zakończyć sie tka zwanym nagłym zgonem. Na szczęście udalo mi sie zdiagnozwać poprawnie- omijając szerokiem łukiem lekrzy o usposobieniu podobnym do twojego. Wspólczuję CI Twoich chorób- ja w przeciwieństwie do Ciebie wierzę,ze ejsteś chorą osobą . Wierzę bo amm wsobie na tyle ludzkich odruchów by to dostrzec. A na forum skurcze ejst duzo hipochodryków, nie majacych żadnych arytmii-częstoskurczy itd, a skurcze dodoatkowe w normie. Nawet nazywając Baskę Kretynka wykazujesz się niewiedzą, nie można porównywać idiotyzmu do kretynizmu.
Gość ewka733
anula zamknij sie ---bo pragne zauwazyc ze to Wy pierwsze zaczelyscie mnie wyzywac wiec zamilknij!!! Naucz sie najpierw poprawnie pisac a pozniej pouczaj innych i skoro juz kopiujesz wiadomosci zaciagniete z netu to kopiuj je poprawnie a pozniej pouczaj!!!I nie obrazaj mojego kardiologa bo ja Twojego nie obrazam.Jestes dla mnie bardzo nie mila,strasznie uszczypliwa hipohondryczka wymadrzajaca sie a nic praktycznie nie wiedzaca ,czerpiesz wiadomosci siedzac caly dzien w necie i impretujesz je na swoj sposob wciskajać pozniej ludziom bzdury.Na forum dodatkowe skurcze każdy miał już dosyć Twojej osoby,nie jednej osobie tam ublizyłaś i nazwyzywałaś to teraz przeniosłas sie tutaj.Nie watpie w to ze jestes chora ale ja Ci nie ublizyłam pierwsza i Ty piszesz mi tutaj morłały skoro sama nie jesteś lepsza.A regułkami z netu dzieciom w przedszkou możesz pisać!!! I dalej nazywać wszystkich imieniem,,NERWICA** bo wedlug Ciebie kazdy to nerwicowiec tylko biedna anulka jest bardzo chora i wiecznie użalająca się.Szkoda mi sie denerwować na idiotyczną dyskusję z Tobą bo dla mnie jesteś człowiekiem zapatrzonym tylko w siebie i strasznie zaczepliwą,jak ktoś napisze cos nie po Twojej mysli to wyzywasz!!!Polecam poczytanie forum ,,dodatkowe skurcze **i wypowiedzi mądrej pani doktor ,,anuli** juz nie wspomnę ze gubi się w tym co tam pisze:)To by było na tyle i mam nadzieję że moja silna wola nie pozwoli mi wejść na to forum nigdy więcęj i czytać wszędzie chamowatego zachowania i uszcypliwości bardzo nie miłej tu osoby!!!!
Ewka jesteś chora nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Anulka napisała CI z klasą i kulturalnie, a Twoja wypowiedz jest prymitywna. Ja czytałam forum dodatkowe skurcze od bardzo dawna i wiesz Ewo -Ty widziałaś to co chciałaś zobaczyć. Anulę wiele osób tam lubiło i wiem, że dzięki jej poradom wiele osób otrzymało trafne diagnozy.Żałuję, że nie włączyłam się w dyskusję wcześniej- myślę tak ja i wiele osób na tym forum. Anulka trzymaj się i powrotu do zdrowia Kochana:) Piszesz takie bzdury Ewo, że niedobrze się to czyta i przykro,że tacy ludzie są wgóle na tym świecie.