Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjechałam w góry odpocząć od stresów które mam na miejscu. Wszystko Było Pięknie Dopóki Nie Dostalam Silnych Zawrotów Głowy Przy Wchodzeniu Pod Pozornie Mała Górkę. Szłam pod górę i patrzyłam pod nogi i nagle kamienie zaczęły jakby pływać potem silny zawrot glowy. .Przeszło samo po minucie ale strach pozostał. ..miałam wrażenie jak się uspokoilam ze to przez krzywą drogę pod górę. .kto ma nerwice zrozumie..miałam tak pierwszy raz i nie wiem czy przypisać nerwicy to...

Witam nerwicowców:) przeszłam juz potworne bole całego brzucha dusznosci kołatania serca porobiłam wszystkie potrzebne badania i nic nie wykazało lekarz powiedział mi abym wyniki badan powiesiłA SOBIE na lodowce i podziwiała jakie są wspaniałe:) cóz i z tego jak ja dalej czuje do niczego,czasem modle sie aby był taki dzien kiedy obudze sie i bede czuła sie dobrze,kiedy nic mi nie bedzie dolegac bo od 7 lat czuje sie fatalnie wiecznie cos mnie boli lub poprostu źle sie czuje. teraz jestem na etepie zawrotów głowy co prawda są one lekkie ale dokuczaja mi są momentykiedy czuje jakby mi wszystko latało w domu, wczoraj będąc w kosciele ksiadz na ołtarzu mi sie przesuwał:)nie wiem już sama czy to na zwiazek z nerwami czy zupełnie z czyms innym.Musze poszukac jakiegos lekarza u ktorego jeszcze nie byłam no bo już sie wszydzeisc do swojego.nie wiem juz co mam robic.moze ktoś ma podobnie,może moglibysmy porozmawiac o tym,moze takie wygadanie sie pomoze bo w swoim otoczeniu jak o tym mowie to słysze rady typu wez sie za jaka robote to ci przejdzie im jest do śmiechu a mi wcale nie:(pozdrawiamzapraszma kogos do rozmowy.....uszatek21051976@wp.pl

Kilka dni temu miałam kolejny atak silnych zawrotow głowy. Wcześniej takie ataki zdarzyły się kilkakrotnie w przeciągu 3 lat. Wszystko wokół wiruje do tego silne nudności i wymioty. Potem przez kilka dni zesztywnialy kark, otępienie i lęk. Do tego wysoki puls około 110 uderzeń na minutę. Laryngolog wykluczył błędnik, inny lekarz podejrzewa zespół tętnicy kregowo-podstawnej choć przepływy szyjne w usg Doppler wyszły w porządku. Najgorsze jest to uczucie strachu, paniki żeby nie powtórzył się atak. Czy ktoś ma podobne objawy i czy to może być nerwica?