barbarka Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Bardzo proszę o kontakt osoby ,które w Krakowie miały zamykany przeciek miedzyprzedsionkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
marysia28 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 dzień dobry dowiedziałam się że mam do zamknięcia przeciek międzyprzedsionkowy mam mieć zrobione usg przezprzełykowe mam prośbę czy mogła by mi pani cos powiedzieć na temat tych zabiegów z góry dziękuję pozdrawiam marysia Cytuj Odnośnik do komentarza
anetas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witaj Marysiu.To jeszcze raz ja.Rozmawialam z Basia i powiedziala zebys do niej napisala email.Wejdz na jej login i tam znajdziesz.Ja spisalam sobie twoje gg i jesli bys sie pojawila to bysmy popisaly.Moge ci opisac dokladnie jak wyglada echo.Nie chce na forum sie rozpisywac bo jakos osobiscie pisze sie latwiej bo mozesz zadac pytania ktore cie interesuja.Pozdrawiam Aneta. Cytuj Odnośnik do komentarza
marysia28 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj anetko dopiero dzisiaj przeczytałam wiadomość bardzo dziękuję i rozumiem chętnie porozmawiam na gg jestem dostępna dzisiaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi