Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

no Minia , własnie o tym mówię, lubisz czytać konkretne pytania i konktretne odpowiedzi, więc skoro TUTAJ tego nie znajdujesz , poszukaj innego wątku, dla mnie to dosyc proste. jest ich tu przeciez pełno i o arytmii i o migotaniu przedsionków, może tam ludzie nie pisza w kółko tego samego, nie drażą i tam znajdziesz to czego szukasz??? poza tym, nigdy nie mówiłam, że jesteś zdrowa, raczej jesli sobie dobrze przypomnisz to zawsze pisałam, że jestes w chorobie DZIELNA. nikt z nas tutaj nie ma monopolu na złe samopoczucie.
Gość bezinteresowny
Miniu,gabi,elwirko, ale prosze,po kolei: elwirka nawet jesli gdzies jeszcze pisze i wstawia bajer ze mam meza to nie grzech, ja mam na drugie bajer-tu akurat tego nie robie-ale w zyciu prywatnym wkrecam i knuje intrygi notorycznie dla smiechu-bo tak mam i lubie sie za ta ceche nawet:) minia,ma prawo Cie to draznic,ale w sumie to jej sprawa wiec po co to rozstrzasac na forum,moze jest miedzy wami roznica wieku,pogladow,ale kazdy jest inny,szanujmy to ja szanuje toma,choc nadajemy na zupelnie innych falach... to nie jest gabinet lekarski-a nawet tam-lekarz jak dobry psycholog rozmawia o wszystkim,a wczasie ablacji dr opowiada kawaly itp, tak wiec jesli elwira pisze gdzies ze ma meza,jacek ze lubi na recznym jezdzic,abisynka ze chodzi w przscieradle po gdyni a gabi wyskakuje 100 pomyslow dziennie i nadaje sie tylko do przebnijania stron, to nie robmy z tego hecy, tylko posmiejmy sie troche, mowimy i o sprawach powaznych i o lekkich, szanujemy chorych i hipohondrykow,nerwusow i luzakow,zakupoholikow,onanistow i kpiarzy:DD wiec minia-spokojnie do tego podcgodz,to tylko forum,nie dzielicie razem pokoju wiec gabi-nie mow *kobito* itp po co niegrzeczne zwroty... wiec elwirka-zmieniaj ip czesciej bo cie namierzyc latwiej niz palac kultury w warszawie:D a nadto:nie obrazajcie sie wzajemnie do jasnej cholery tylko rozmawiajcie na spokojnie,przeciez wszystko co zle jezyka sie zaczyna... no,to tyle buzki***
*kobito*...to nie jest zwrot obrazliwy... Minia ma prawo się wkurzac, a ja nie?owszem mam. kobito w moim wykonaniu to zwrot raczej pieszczotliwy, więc Stasiu nie zarzucaj mi braku szacunku. sam nie raz juz stąd pogoniłes i mienie i toma itd. więc wiesz... a poza tym, dziś ani raz jeszcze nie przebiłam!!!!!:P:P
no zaraz mnie trafi!!!!!!!! nigdy nie pisałam nigdzie a ni tu ze mam męza!!!! co sie przyczepiłas!!!!!! jak sie nie podoba to wypad, to jest forum publiczne i kazdy moze pisac co chce a jak sie nie podoba to trzeba zmienic forum, nie sądzisz??? jak mnie takie wszystkowiedzące kretynki denerwują!!!!!!!!!!!! a zreszą żegnam wszystkich
o a słowa *babo* lub *kretynka*...czy to aby nie jest niegrzeczne??? tak, tak Stasiu, ja tez jestem wyrozumiała i tolerancyjna i lubię się stawiac w roli mediatora ale tak jak i innych, w tym i Ciebie, też ponoszą mnie emocje czasem. podsumowując działania Minii: 1. piszemy o chorobach-źłe-brak konkretów 2. nie piszemy o chorobach, żeby się oderwać-Źle, mamy zmienic stronę. 3. Elwirka(która nie jest obecnie w najlepszym stanie psychicznym z wielu powodów)- pisze albo i nie na innych forach-Zle. wybacz, wybaczcie, ale dla mnie to są ABSURDY. nie taki jest sens tego miejsca, a jest mi to miejsce w jakimś sensie bliskie, mimo, że wirtualne. czuję, że zaraz bede przebijac:P
Nie Staszek, nie mam okresu ja tak zawsze ;) tylko nie rozumiem o co pretensje???? mam sie załamywac bo nie umieram jeszcze???? no popatrz a ja myslałam ze tu mozna sobie wyjasnic wszystkie wątpliwosci ale chyba nie po niektórzy chcą zeby zawsze wszystko było jak sobie oni zycza i tyle. Wiec Staszek masz pisac co ci ta baba kaze i nie waz sie pisac nic innego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam ochoty sie wkurwiac na takie idiotki wiec chyba raczej napewno juz tu nie zajże pa
nie biorę niczego do siebie Stasiu, A poważną czasem bywam, częsciej nie. zresztą zaraz będe przebijac:/ hehehehe. czasem trzeba byc powaznym i wydaje mi się, że to właśnie ta chwila. ktoś musi to wszystko utrzymac w ryzach:P:P:P a tulenie i gładzenie po głowce naszej slodkiej ABI jest niezbędne i zbawienne, ale nie rozwiązuje problemów.
alez ja jestem cholernie spokojna!!!! nie widac???;) denerwują mnie tylko takie puste laski ( heeee no nie wiem jak wygląda), które zabawiają sie w rządziciela!!! jak facet z tobą wytrzymuje? o ile jakis jeszcze tam sie kreci.... zresztą Gabi, Staszek, Jacuś ...mamy gg wiec ja sie pozegnam juz bo ta wariatka jeszcze dostanie palpitacji i bedzie na mnie
witajcie,ja powiem wam co mysle,tylko nie obrazcie sie,zagladalam na to forum czesto,znajdowalam duzo informacji na temat skurczow i tylko to mnie tutaj interesowalo,a teraz zrobila sie tutaj targowica:(nawet nie chce mi sie czytac tych wszystkich stron,macie przeciez gg czy inne komunikatory,jest tez forum o nerwicy i tam ludzie sie wyzalaja,to jest forum medyczne o dodatkowych skurczach i prawie kazdy szuka tutaj informacji,a teraz bedzie musial przeleciec z 30 stron praktycznie nie na temat,oto moje skromne zdanie,pozdrawiam
Zgadzam się z Toba Piorenka..... ale... kto rozpętał to wszystko? kto czepia się wszystkiego? komu jest ciągle źle? komu wciąż coś nie pasuje? kto interesuje się życiem i działaniami innych, jakie podejmuje poza forum? hmmm??? i podejrzewam, że nie tylko Tobie stanie się niemiłe zaglądanie tutaj, niestety.
Gość bezinteresowny
piorenka, bzdury opowiadasz, ten watek ma kilka lat i byloby idiotyczne gdyby traktowal tylko o sprawach medycznych! nie jestesmy tylko rurami i przewodami ale rowniez a moze przede wszystkim ludzmi! nowi forumowicze moga sie o wszystko zapytac i dostana odpowiedzi na miare naszej skromnej wiedzy a wiekszych doswiadczen starzy forumowiczowie rozmawiaja na rozne tematy nie na gg ale tutaj,nie wstydza sie swoich problemow,przywar i glupot i potrafia z reguly oddzielic zarty od besztania i ciekawosc od zlosliwosci i od dawna poruszane sa tu rozne tematy na gg nie opowiesz zartu wszystkim ani sie nie wyplaczesz,a jesli sa tacy ktorzy tego chca nie masz prawa im tego zabraniac suche wiadomosci sa w podreczniku chcesz tylko wiedzy idz do czytelni tu toczy sie normalne zycie-jak to na forum ale elwira-przebieraj w slowach,tak nie wolno! i nie wypieraj sie mnie ciagle!!:DDDD
*nie jestesmy tylko rurami i przewodami ale rowniez a moze przede wszystkim ludzmi!* hmm..interesujące jest powyżesze zdanie w świetle tego co ostatnio usłysząłam od znajomego(tak, owszem, był po wódce..:P..) cytuję: *z Ciebie to jest wciąż niezła rura* i co Ty na to Stasiu?:D:D:D:D:D:D::D
bezinteresowny hmm jestem na tym forum od stycznia,wchodzilam tutaj by poczytac o podobnych przypadkach jak moj,jesli moglam to cos radzilam lub wklejalam link do jakiegos materialu,tez tutaj zadalam wam pytanie na ktore nie odpowiedzieliscie a to z prostej przyczyny...za duzo ostatnio jest wpisow niepotrzebnych przez ktore trzeba sie przebijac,ja tez sie wyzalalam ,a to ze nie moglam spac,a to ze jest mi zle itd to naturalny odruch,ale nie pisalam tego codziennie zeby nie zasmiecac tego forum,lubie was tutaj wszystkich i kiedy miales ciezszy dzien smutno mi bylo razem z Toba,masz duza wiedze i w miare mozliwosci pomagasz,tak samo jak i gabi,mila,wesola kobietka,ale wezcie pod uwage jedno...zagladaja tu przewaznie ludzie cierpiacy,szukajacy informacji i wskazowek,pamietam jak wyszlam ze szpitala z diagnoza silna arytmia komorowa,moj strach,bezsilnosc,i to formum ktore mi duzo pomoglo,czytalam z zapartym tchem od deski do deski,myslicie ze kazda taka osoba bedzie chciala czytac wpisy nie na temat?pomyslcie o innych,nie koniecznie chcacych sie tutaj wpisywac...mozecie sie na mnie gniewac...trudno,kazdy ma prawo do swojego zdania,pozdrawiam