Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bezinteresowny
o jak ja chcialbym dostawac takiego tetna i nie miec problemow... mnie takie tetno najczesciej smiga od razu w czestoskurczysko, echo dobre masz na pewno,ale to badanie to ze nim pupe mozna podeyrzec takie jest moje zdanie, oprocz rzecz jasna powaznych spraw ale to nie w twoim pelym kwitnacyjm wieku gabciu przed toba cale wspaniale zycie czy nie rysujesz go w jasnych pastelowych kolorach???:))))) nie nie nic nie pilem ani nie lykalem:DD
Gość bezinteresowny
oho elwirka jak zwykle w swoim *sosie* fala zwrotna,dosc popularne, masz racje gabrielo wiele wyklucza, ale mysle ze za duzo rzeczy podejrzewasz jako podloze twojej arytmii, skupilbym sie jednak bardziej na samym poczatku twojej choroby,jej ewolucji,przeanalizowal raz jeszcze wydarzenia,i zastanowil sie w ktora strone podazac, bo troszke z kazdej zaczynasz a ja mysle ze przyczyna moze lezec gdzie indziej-nie to ze wiem gdzie,tylko po prostu gdzie indziej niz ty podejrzewasz
mam dla was szokującą wiadomość :) moja lekarka była na jakimś zjeździe kardilogów i ci narwańcy wymyślilize puls ma być 40-50 maksymalny - hahaha tylkoto niesiągalne wymyślili sobie że takl powino pracować serce by było zdrowe hahaha czyli wszystkich na blokersy trzeba wysłąć życzę zdrówka temu kto wpadła na taki pomysł! buziaki abi tuli