Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bezinteresowny
ps.idealow nie szukac bo nie ma,nie byc wybrednym nadto bo wszyscy niebawem piekni nie bedziemy,patrzec tylko czy czuly wrazliwy i czy nad soba panuje,no i czy rozluznic sie potrafi czy ciagle jakas role odgrywa,a jak mowi o dzieciach no to juz aniol po prostu,wtedy nie konczcie na mowieniu tylko do dziela:), bo jesli cos ma sens w naszym zyciu to one-trywializujac : przedluzenie gatunku,poetyzujac-jedyny prawdziwy nosnik dobra na tym swiecie, a kiecki,buty,wloski czy pasje,samochody lub ich brak to dodatki,- owszem fajne,wciagajace-ale stojac pod *sciana* zawsze sie rozczarujecie i pojmiecie ze to tylko nadbudowa taka a sens jest zupelnie zupelnie gdzie indziej..
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,jaka poważna wypowiedz, tyle, że Staszeczku nie należy uogólniać , nie dla kazdego biologiczne spełnienie w postaci potomstwa jest priorytetem życiowym, mało tego są ludzie którzy mają zupełnie inne pomysły na życie i nie są one gorsze:) a dzieci to fajna sprawa tak poza tym:D
Gość bezinteresowny
nie o priorytety chodzi,zycie to nie zadanie z matmy ani esej filozoficzny, jak dla mnie jedyna wartoscia ponad inne jest drugi czlowiek, w tym dziecko-dzis piekne,rozbrajajace,rozczulajace,kruche i niewinne, ale choc jutro bedzie juz dorosle,kasliwe,nieprzyjemne jak kazdy z nas czasami, bedzie nadal i az , czlowiekiem..
Stasiu, pojęcie czy tez sfoprmułowanie *uzywać zycia* jest tak szerokie, że nie sposób go doprecyzować:)dla jednego to będzie wódka i fajki, dla drugiego płodzenie potomsta,dla trzeciego kariera, dla czwartego zbieranie znaczków w samtoności co da mu pełnię szczęscia. nie ma jednego wzoru życia, wazne by znależc nim to czego MY potrzebujemy, iśc za swoim własnym głosem:)teraz ja poważnie poleciałam:D
a ja myslę, że każdy powinen znac siebie przede wszystkim. Ci, którzy nie mają wglądu w swoje pragnienia będą błądzić ZAWSZE. Ty Stasiu wiesz czego chcesz i to realizujesz, ja tez wiem czego chce i tez się staram:). myslę, że o to chodzi w zyciu, żeby zyc w zgodzie ze soba i z innymi;)
I wróciłem sobie dzisiaj z wycieczki po służbie zdrowia. Rano publiczna, później wizyta w spzitalu u mamy, następnie moja klinika endokrynolog i kardiolog. Mam skierowanie na tsh, t3, t4, usg tarczycy a kardiolog przychylil sie bez problemu do mojej prosby o powtorzenie holtera. Powiedzial rowniez zebym lepiej nie czytal o skurczach w internecie bo nie jestem przygotowany na taka wiedze, powiedzial rowniez ze pradopodobnie on ma wiecej skurczy niz ja. Oczywiscie odradzil leki antyarytmiczne bo po nich wiecej ludzi zmarlo niz bez nich. Powtorzyl ze ludzie maja po kilka tysiecy skurczy i ich nie czuja, a niektorzy maja mniej i czuja. No i to tyle w sumie. Odebralem tez morfologie krwi dzisiaj, wszystko w normie chociaz zdziwil mnie troche wynik potasu 3,6 a jak wiemy norma to 3,6-4,5 wiec mam dolna granice normy a juz z poltora miesiaca biore codziennie tabletke kalipozu. A tu widze ze biuro matrymonialne powstaje, i dobrze w koncu nasza specjalnosc to zlamane serca ;)
WRÓCIŁAM :) było ok, nawet miło sie gadało chociaz chyba oboje bylismy spieci.....na poczatek miły komplement ze ładnie wyglądam i duuuuza róza;) potem soczek i ciastko w sphinxie i spacerek po rynku i ostrowie ;) komary nas zeżarły;)
tak to z facetami jest...Staszek pokaz mi jakiegos normalnego faceta...ja trafiam na takich dupków ze sie płakac chce, dzieci nie, małzenstwo nie bo po co , najlepiej zebym była kucharką sprzątaczką a w nocy dz***ą i sie jeszcze dokładała po połowie na wszystko no bo równouprawnienie mamy. Tylko ja sie o nie nie biłam i co to za równouprawnienie??? jak sprzątac to was nie ma, a zajdziesz w ciąze to sobie sama radz i zarób.. ide spac
Gość bezinteresowny
coz za optymizm po schadzce:DElwirko, juz Ci pokazuje:spojrz na mnie:DD nie,ja tez nienormalny,bo mlody a juz chory... wiesz,ale ten problem lekko ogolniejszy jest-malo w ogole ludzi a nie facetow normalnych, zalew informacji i to piep...ych informacji z kazdej strony robi ludziom wode z mozgu od malego i stad tyle popaprancow najrozniejszej masci i niegroznych odchylowcow, ale wierz ze są normalni, musisz poczekac, z pewnoscia i tacy sie trafia na Twej sciezce, i gratuluje kondycji, randka-emocje ,a tu prosze, chyba to Twoje serduszko nie jest takie slabe jak to sobie wyobrazasz:) i bardzo dobrze!
Gość bezinteresowny
ciesze sie Jacek ze ogarnales sie i latasz po lekarzach,nie przestawaj,nie daj sie scierwu rozwinac a nie daj Bog utrwalic lub przeksztalcic, lataj teraz to potem bedzie spokoj, sorry ze malo mnie na gg i w ogole ale mam zobowiazaina, a moge byc polozony w szpitaliku za tydzien stad teraz musze robic za dwoch, ale mysle o Tobie i w razie powazniejszych akcji wal smialo:)
witam ja juz w pracy ;) moze rzeczywiscie nie jest tak zle ale było okropnie...ale cisnienie mi pewnie wczoraj skoczyło niezle bo czerwona byłam na szyi a to znak u mnie cisnienia no ale prezszło.....kolega wyjezdza w niedziele i chce sie chyba jeszcze do tego czasu spotkac.... mam nadzieje, ze wasze serducha tez w porzadku.....mnie dziwnie boli ale poboli i przestaje i teraz rano czułam to potykanie ale chyba musi sie rozkrecic...nawet w autobusie nic mi nie było ale chyba dlatego ze wczoraj było fajnie bardzo pochmurno. co do popapranców....coz popaprancy rodza i wychowują popapranców....jak czasami patrze jak ludzie chowają te swoje pociechy to sie włos na głowie jeży:( moja 12letnia kuzynka ma zafarbowane włosy, pomalowane paznokcie i nosi bluzki z dekoltami wiekszymi niz ja a wiezcie mi mam co pokazac ;) komorki, laptop, wyjazdy no bo dziecko chce a len taki ze szok. Uczyłam ją kiedys angielskiego ale panience sie odechciało bo ja ją karciłam jak widziałam ze nie odrobiła czegos i nie robiłam za nią a jej sie nawet do słownika nie chciało zajzec!!! i jeszcze pyskowała....brrrrr niecierpie takich dzieciaków....i jedna prawidłowosc jak ma za duzo w d.... to odbijac zaczyna to samo sie tyczy facetów, im wieksze wykształcenie tym wieksza szuja. Oczywiscie są wyjątki potwierdzające regułe;) sie rozpisałam ....