Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie wiem czy to kłucia czy co ale nie dusi, boli albo jakby w okolicach mostka albo tak z boku bardziej nie szarpie cały czas...cały czas szarpało na poczatku co 3 uderzenie jak byłam na pogotowiu a teraz to róznie, rano troszke albo ze 3 godziny i spokój albo rano i wieczorem...no nie da sie okreslic ile Staszek mnie pytał czy am takich skórczy 5, 10 , 100 na dobe ale ja ich nie licze ale ponad 100 bo tego jest sporo, sa dni ze mam co któres tam uderzenie np co minute...
dziewczyny ale csie sie rozpisaly a ja pieknie opalona wrocilam z Kolobrzegu tylko do wody nie mozna bylo wejsc brrrr 8st od razu nogi dretwialy ale niebo bez chmurki do piatku robie przerwe a serce moje narazie ok poza pojedynczymi pozdrawiam wszystkich
Gość bezinteresowny
no Elwirka,jutro randka,myj garusie i szyjusie,bo jak mlodzieniec sie zblizy to mu zapachem nie ublizysz:D co za wiersz nie? w dobie upalow wery aktualny, niemniej swiadczy rowniez o mojej kondycji szarych komorek, a w ogole taktowny taki i ze smakiem:) tak chcial,wzioł i napisal:)) pozdrowienia wszystkim oby do wyzdrowienia!
Witajcie, moje skurcze powiedzmy na razie może być, ale wiem, że to szybko się zmienia, heh. Ja niestety nie poznałam żadnego ciekawego faceta( skąd Ty ich bierzesz Elwirka?chyba nie z zakupów?:P).... a zamiast na randkę jutro jadę do Ochojca, heheh. miłego, słonecznego dnia Wszystkim:*
Gabi jakbys miala takie doswiadczenia jak ja na takich randkach tez bys sie bała. Raz przyszedł facet grubo po 40stce ( przystojny, wysoki, zadbany, w garniturze) z dosyc niemoralną propozycja a na zdięciu byl chłopak 25 lat...innym razem jakis kurdupel co sie zaczął do mnie dobierac... a ten o skorczach wie...gadamy juz ze 2 albo 3 miesiące tylko on mieszka w Irlandii a teraz przyjechał do rodziców.
hehehe, Elwi!!!!ile takich sytuacji miałam ja sama i moje znajome:D generalnie uważam, że internet jest takim samym łaczem ludzi jak i w realnym świecie, w sklepie, na ulicy gdziekolwiek mozna spotkać...hmm,,świra?heheh:P ale faktem jest, że sieć skupia WSZYSTKICH, tych do rzeczy i tych całkiem poplątanych, no i niestety psychopatów też...więc z takimi randkami faktycznie trzeba uważać, umawiać się w dzień w miejscach publicznych, a jak coś to zwiewać:D