Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem sa tu jacys normalni ludzie z ktorymi moge normalnie pogadac? jesli mnie bierzecie za jakiegos pereza to z całego serca mowie wam ze nie jestem tym typem i chce z kims pogadac bo mnie mecza te bole w klatce piersiowej, a wy mi odrazu pocisk z tego co tu wyczytałem to ten typ perez wszystko wie niby , a ja nc nie wiem i dlatego tu jestem i pytam

Lukasz1986 możebyś przychamował troszkę z tym wulgarnym słownictwem!!!!bo chmstwo jak narazie Ty tutaj pokazujesz to forum kardiologiczne a nie sado macho żeby takim słownictwem rzucać!!!I nie podniecaj się tak bardzo bo 9 zawalu dostaniesz :)jeśli masz kompleksy to znajdź inny sposób żeby się dowartościować bo takim zachowaniem tylko sobie dziecko wrogów przysparzasz:)ehhhh:)ale ludzie maja pomysły:) Dami kochanie ja ablacje miałam w 2000 r ale na zespól WPW jest to częstoskurcz ,moje serce biło caly czas 180-200 uderzeń na minutę,nie szlo go zwolnić żadnymi lekami.Brałam końskie dawki leków,zastrzyki dożylne,kroplówki,zwolniło na chwilke do 140-160 i znowu to samo.Po 2 tygodniach pobytu na erce zdecydowali mnie wysłać na ablację:)Ablacja mi sie udala ale od 2 lat mam nieokreśloną arytmię ale żyje:)

Lukasz1986 napisze Ci wten sposób ,,Patrz do przodu, a nie wstecz, życie to jest piękna rzecz. Ciesz się głupstwem , chwytaj chwile... doba ma ich przecież tyle:)ubliżanie Ci nic nie pomoże,troszkę kultury a przyjaciół zjednasz sobie i nie będziesz musiał dowartościowywać swojej osoby poprzez takie chmowate wręcz odrażajace wpisy** :)pozdrawiam Cię serdecznie:)

I tez tak jak napisałem wczesniej czemu mi zmienili metocard na bisocard czy to znaczy ze jest u mniepoprawa czy pogorszenie bo ja nie wiem a chciałbym wiedziec mam dopiero 26 lat a odkad wyszedłem z szpitala czuje sie jak cinajmniej 70 lat dziadek wszystko mnie boli rozdrazniony jestem bo mnie szprycowali relanium a nie chce tego brac bo jak wezme czuje sie jak nacpany i tyjko grzecznie napisałem ze mnie wszystko boli i mam te ekstrasystolie nadkoorowe a z tego co wyczytałem to własnie tenm bisocard chyba nie jest na to tylko na niedokrwienie serca i jestem ciekawy czy stosuje sie go w moim przypadku ekstrasystoli