Gość Zosia Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Gazety piszą raz po raz o nowych *odkryciach* kawy, jak to jest dobra, albo zła. Ja kawę piję codziennie rano zaraz po obudzeniu się bo uważam, że to lekarstwo na niskie ciśnienie. Lubię też wypić filiżankę tego naparu siadając do kompa, wsłuchuję się we własny organizm i nie żałuję sobie kolejnej filiżanki. Co sądzicie o kawie, czy jest kawa zdrowa i jak wpływa na Was ten aromatyczny napój? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zdrowa Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 jak by nie patrzec kawa jest używką ,od której można się uzależnić.Na podwyższenie ciśnienia parzę ziele rozmarynu.Dla smaku do ciepłej herbatki dodaje sok z cytryny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sport Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 a ja po wstaniu z łóżka siku,i na rowerek stacjonarny.20 minut pedałowania budzi mnie skutecznie .Nie potrzebuję kawy.A też mam ciśnienie niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rokosz Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ciśnienie można skutecznie podnieść patrząc się przez chwile w zdjęcie teściowej hehehe :D A tak serio to obróć skakanką parę razy i mam ten sam efekt, bez pożółkniętych oczu. Siadając przed kompa dla smaczku piję kawę ale zbożową, albo herbatkę z yerba matte. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość obywatel Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 A ja z gorących rzeczy to lubię tylko gorące dziewczyny. Popatrzcie na przyrodę czy krowa lub świnia napije się kawy lub herbaty.Zresztą badania przeprowadzone chyba w Iranie wśród kobiet dowiodły , że picie gorących napoji powoduje raka krtani. A jak niszczone jest środowisko przez pijących gorące napoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość he he Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 obywatelu,nie zapomniałeś połknąc pigułkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza
ineska Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dla mnie kawa to podstawa, też zaczynam dzien od kubka mocnej kawy, a Wy jeśli się boicie pożółkniętych oczu, to przerzućcie się tak jak ja na niskodrazniąca Astrę to zdrowa kawka na pewno nie zaszkodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zosia Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A czym Astra różni się od innej kawy, oprócz tego, ze jest niskodrazniąca? Cytuj Odnośnik do komentarza
ineska Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Hmmm, może jeszcze tym, że nie podnosi poziomu cholesterolu i zawiera antyutleniacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zosia Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 To warto spróbować w takim razie, ja wczoraj znalazłam w internecie cantatę jasna, ale nie wiem gdzie ją można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość PaulinaK Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Myślę, że idealnym rozwiązaniem w tej sprawie są kawy które nie zakwaszają organizmu i chronią tym samym wątrobę. Takie produkty są oferowane przez firmę DXN: posiada domieszkę grzyba Ganoderma, który dodatkowo wzmacnia nasz organizm i sprawia, że czujemy się witalnie! Idealny produkt dla cukrzyków, ludzi, którzy mają problemy z krążeniem, sercem... Na prawdę godna polecenia! Wypróbowana przez wielu moich zadowolonych z wyboru znajomych. Kawa jest dostępna w trzech rodzajach: kawa czarna, kawa z mlekiem ( 3 w 1) oraz kawa z domieszką kakao... Ceny przystępne. Produkty sprzedawane w saszetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi