Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Senność, wysoki cukier we krwi, bolące stawy a cukrzyca

silvie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie do przebywajacych tu na forumm lekarzy. Moj chlopak ma 26 lat , podniesiony poziom cukru we krwi 124 , (zaznaczam ze wczesniej wypil kawe slodzona lyzeczka cukru, nie wiem czy to ma jakis wplyw na pomiar) .W dodatku skarzy sie na ospalosc.Bierze potas, glukozamine na stawy( bola go gdyz pracuje w chlodniach, nie wiem czy w sumie mu wolno? lek ten zawiera tez chrododyne i mineraly, ponad to bierze dziennie zestaw multiwitaminy i kwasy omega3 ,zaznaczam ze troche mu lepiej) .Nie jestem lekarzem ale sama mu dobralam ten zestaw.Mam nadzieje ze mu nie szkodze.chlopak rzadko pije alkohol i w ogole nie pali.Duzo czytam na stronach medycznych i z jego objaw wydaje mi sie ze ma cukrzyce.Ale to juz bardziej intymna sprawa. zaznaczam ze nie ma wyraznych objaw, w sensie wykwity skurne na pewnych czesciach ciala.Zaznaczam ze to ja mam wieksze objawy po, ale szcegolow nie chce zdradzac. Uskarza sie czasem na nie moznosc wziecia glebszego oddechu. Prosze was drodzy lekarze pomozcie w wyjasnieniu w tej sprawie.Czy ruch na swiezym powietrzu moze pomoc? Pozdrawiam