Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam uciski za uszami już od dwóch lat i żaden lekarz nie potrafi mi powiedzieć od czego. Choruję na nadciśnienie biorę Valsocar 160, Indix oraz wieczorem Titracet. Mam również niedoczynność tarczycy i zarzywam rano odpowiedzni hormon. jestem również na hormonalnej terapii zastępczej. I jak by tego było mało w czerwcu miałam operację usunięcia dyskopatii C5/C6 -szyja-i wstawienie implantu. Objawy związane z dyskopatia ustąpiły ale wstrętne uciski za uszami pojawiające się zwłaszcza w pozycji leżącej pozostały.Dwa lata temu miałam MR głowy i było OK. Jestem smutna i często płaczę wiem ,że to złe ale sama nie wiem do jakiego specjalisty się udać moja neurolog też nie wie. Może mi ktoś z Was podpowie gdzie powinnam się udać.
może spróbuj spać na specjalnej poduszce odpowiednio wyprofilowanej.Są w sklepach ortopedycznych.Na czym śpisz ,czy łóżko jest płaskie? Czy nie jest to ,nie daj Boże wersalka,na końcach mająca takie ,,Podwyższenie?**Podejrzewam,że jest to od tych implantów.Jakiś ucisk.Sama sobie lekko masuj,i gimnastykuj się,tylko ostrożnie.Idż do lekarza,który ci operację robił,ale chyba się niie przyzna ,że coś się nie udało.