sylvi Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Czy ktoś był w którymś z tych ośrodków? prosze o informacje czy warto tam jechać i czy można wyleczyć nerwicę lękową? a może znacie dobrego psychoterapeutę w żarach lub okolicy? bardzo prosze o pilną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
Marciocha Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Hej!Ja mieszkam koło Złotoryi też mam nerwice.W tym mieście znajduje się szpital psychiatryczny ale czy tam są takie zajęcia to nie wiem.Mam jednak dobrego psychiatrę,który właśnie w tym szpitalu leczył i Ja leczę się u niego.Masz chęć się dowiedzieć więcej zostaw meila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylvi Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 dziękuje Ci za odpowiedź, ale okazało się że w Złotoryji już nie ma oddziału leczenia nerwic, poprostu go zlikwidowali :( szkoda bo miał dobrą opinię z tego co znalazłam w necie. Dostalam skierowanie do Międzyrzecza i tam pójde choć nie znalazłam żadnych opinii o tym ośrodku :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi