Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie - mam tężyczkę - zrobiłam próbę tężyczkową- wynik wyjatkowo dodatni. Mam też masę nieprzyjemnych objawów takich jak: kołatanie serca, zawroty głowy, niepooj dość silny - raz trzymający mnie przez cały dzień a raz tylko kilka godzin, stany leku panicznego, napadowe slabości. napięcie, słaby sen, do tego drętwieją mi nogi czasem ręce i twarz- jakby cos sciskało głowę. Lekarz przepisał mi Mg B6 3 X 2 tabi wapno/ nie powiedział jakie 2 razy dziennie/, do tego dołączył rudotel lub xanax doraźnie oraz włączył seronil 100 mg- skwitował że ten ostani antydepresyjny powinien pomóc.Jednakże jak sptytałam się o przycznę tężyczki i długość terpaii/ czuję się fatalnie/ - rozłożył ręce. Mam prośbę jeśli ktoś jest z Warszawy i choruje na tężyczkę lub nerwicę lękową/ czy komś pomógł na to seronil? - i czy po nim mieliście dziwne uczucie w nogach/ to proszę o pmoc/ czy macie podobne obajawy?/ , może też jakiś namiar na dobrego neurologa który zna się na tężyczce. Pozdrawiam

Mam stwierdzoną tęzyczę utajoną , test ischemiczny stwierdza objaw Troussena wybitnie wysoki. Polecam dr Katarzynę Toruńską neurologa. Czy się z tego wyleczę to duży znak zapytania ale podjęłam leczenie Magnezem z B 6. wit D3, wapnem. Jest już 4 tydzień a ja czuję się tak jak przed leczeniem.