Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Czy na pewno to nerwica?

Gość Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem Damian mam 17 lat od tamtych wakacji zaczley mi sie te same objawy, bylem u kolegi i nagle zaczely m isie bole glowy,pocilem, sie drezszcze i czulem sie strasznie lekki , poszedlem na pogotowie nic nie wykryto, wrocilem do domu wypilem herbatke ijakos wsyzstko przeszlo potem z czasem coraz czesciej mialem takie napady tlyko coraz gorsze z bolami serca,arytmia itp. przez cala zime meczylem sie strasznie nie wiedzialem co mi jest byl tasiemiec, choroby pluc wszystko , jakos od wiosny wszystko ustalo zylem sobie fajnie do lipca gdy zachorowalem na zapalenie opon mozgowych juz tak na powaznie teraz lecze sie ciagle na borelioze wykryta i ciagle mysle ze nie wylecze sie nigdy i znowu mi worcily wszystkie objawy niedlugo hcyba wybiore sie do psychiatry a od listopada konczy m isie zwolnienie z wysylk ifizycznego i zaczene jakies sporty uprawiac zobaczymy jak pojdzie
Gość Czarna 66

Tak jak napisala osoba wyżej to prawdopodobnie UCISK NA NERW W KREGOSLUPIE SZYJNYM !! osoby ktore borykaja sie z zawrotami glowy i bolami glowy i czasem uczuciem ciezkowsci rak i ich dretwieniem polecam NASTAWIENIE KREGU SZYJNEGO u OSTEOPATY lub innego fizjoterapeuty ktory sie tym specjalizuje. Jak bylam za granica to mialam te same dziwne objawy nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, nie moglam pracowac bo wszystko wirowalo wokolo odechcialo mi sie ZYC!! ;( poszlam do lekarza i zdiagnozowal wlasnie ten ucisk na nerw z poczatku smialam sie z tego bo myslalam ze przepisze mi jakies tabletki przeciwbolowe a nie wizyte u osteopaty, o dziwo mial RACJE !! Inny pan doktor precyzyjnie i bezbolesnie NASTAWIL mi go i poczulam sie REWELACYJNIE !! :))) wszystkie bole minely. Ludzie jak macie podobne bole to warto sprobowac. Jak ktos chce wyzdowiec to niech chwyta sie kazdej deski ratunkubo szkoda zycia na zle samopoczucie. Teraz znow przestawilo mi sie cos tam w szyji i chce jutro isc na te nastawianie tylko musze poszukac odpowiedniego lekarza zeby nie odeslal mnie z kwitkiem bo jestem teraz w Polsce i tu niestety czesto nie chca sie zbytnio angazowac i najlepiej miec dla wiekszosci kogos * z glowy * i przepisac mu na ODCZEPNE tabletki przeciwbolowe wrrr. Pozdrawiam i zycze zdrowka:)