Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość marek

Rekomendowane odpowiedzi

witam, a dzis kolejny dzien ta sama podobna sytuacja - 1 dzien spokoju tylko :( okolo 13 00 poczulem znow uczucie mdlenia, dreszcze przechodzace od nog do posladkow, i takie glupie uczucie jakbym mial zemdlec. Bole w okolicy serca i potem w mostku przechodzace do prawej strony. Ostatnio tak sie pojawia, ze po takich objawach musze udac sie do toalety ..... :( :( nie wiem .... pozdrawiam, Marek
Witam, i pozdrawiam na początku :) a ja mam dziś dobry dzień choć raz złapało mnie też uczucie mdlenia ale oczywiście nic się nie stało, a ja zawsze panikuje tak samo....tak samo się boję że w końcu upadnę i już nie wstanę.A TEGO NIE CHCĘ!!! Na lekach jest łatwiej...hmmm ale zawsze myślę dlaczego muszę się truc dlaczego nie może być normalnie ..chyba nigdy sie nie przyzwyczaje... a może jakbym zaprzyjazniła sie z nerwicą to może dała by mi spokój? ot takie sobie moje przemyślenia... pozdrawiam i spokojnego wieczoru życzę aha a bóle w okolicy serca też miewam i takie szybkie tętno na to dobry jest propranolol :)
witaj ewcia, pozdrawiam rowniez na poczatek :) wzialem dzis juz atarax 25 mg tak okolo 1400 zobaczymy jak pojdzie dalej i jak zasne :( jak nie pomoze to wezme jeszcze 1 x 25 mg i napewno rozlozy i bede spal jak mis heheh :) a ty ewcia jak sobie radzisz w takich sytuacjach jak lapie ciebie atak ??? pozdrawiam, marek
witam, dzis bylem pierwszy raz u psychiatry. wizyta trwala okolo 40 minut i bylo bardzo milo i konkretnie. zeby dostac sie do niego trzeba bylo ok 1,5 godziny poczekac w kolejce ..... psychiatra przepisal mi lek o nazwie velafax xl 75 mg - dawkowanie 1 tabletka dziennie na wieczor. Czy znacie opinie na temat w/w leku ??? p.s. jeszcze dzis nie wzialem tego leku. wzialem sobie atarax 25 mg. pozdrawiam, marek
witam oj a co to za psychiatra że tyle czekałeś i to w kolejce? ja bym tyle nie wystała::( niestety leku nie znam ale jak to w necie mnóstwo informacji o nim, widzę że tez boisz sie nowych leków, ja też jeden to juz kilka miesięcy mam w torebce i jeszcze go nie zażywam bo boje sie qurcze ale to bezsensu bo może te leki nam pomogą no nie? więc głowa do góry :) pozdrawiam
witajcie, dzis niestety nie bylo za milo . od ziny 11:00 mecze sie z drzeniem nog i mrowieniem rak takie glupie uczucie niestety - podjechalem na pogotowie dostalem zastrzyk FENATIL na uspokojenie. Podczas takich objaw zmienne cisnienie : raz w normach 120-130/80 a raz dochodzilo do 145/90 . Diagnoza lekarza objawy nerwicy wegetatywnej ! :( Czy to kolejne objawy nerwicy ? ciekawe jakie jeszcze mnie spotkaja :( pozdrawiam, marek
Witam, oj to dziś miałeś kiepski dzień, zresztą ja też :( stwierdzono u Ciebie nerwicę wegetatywną i u mnie też, chociaż raz nazwano to nerwica serca innym razem nerwicą wegetatywną itp....pewnie w zależności od objawów. Ależ ty odważny na pogotowie sam się zgłosiłeś? łał mnie to chyba za rece i nogi musieli by wyprowadzić ha ha, a objawów nerwicy jakie miałam to już na palcach nie potrafię policzyć.Pytanie tylko co będzie jak naprawdę zachoruje...a będe myślała że spoko to tylko moja nerwica hmmm pozdrawiam i lepszych dni dla nas :)
witaj, no niestety ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej... u mnie podobnie , ze nerwica wegetatywna .... mnie juz na pogotowiu wszyscy znaja ...... mamy jedno pogotowie w centrum i juz mnie znaja .. a pogotowia nie mam obawy wrecz przeciwnie czuje sie spokojniejszy zawsze sobie powtarzam, ze to znow objaw nerwicy ale jak objawia sie on pozdrawiam, marek
witaj do *jej* widzisz tak to czasami wyglada z tymi moimi dreszczami a ze wyszlo i tym razem , ze jej czuje niestety nic nie poradze na to : :( ogolnie po piatym dniu po lekach psychiatry czuje sie ok ale objawy pojawiaja sie w mniejszym stopniu - pytanie jak dlugo ma to jeszcze potrwac? ??? pozdrawiam, marek