Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przewlekły ból brzucha i głowy, nudności i uderzenia gorąca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od kilku dni wciaz boli mnie brzuch, nie jest to normalny bol, bo sytuacja jest taka ze gdy stoje lub siedze ciagle mi sie chce wymiotowac, lecz zrobic tego nie moge, nie moze mi sie nawet *odbic*, odrazu robi mi sie slabo, goraco i mam chec zwymiotowac, lecz jakkolwiek bym probowal - niemoge, do tego wciaz boli mnie glowa, nie wiem czy to jest zwiazane z tym bolem brzucha ale chyba tak, bo gdy jedno maleje -drugie tez. Nie mam biegunki itp, wrecz przeciwnie. Bylem z tym u lekarza - dostalem leki na zatrucie (kilka dni temu jadlem pizze w pizzeri bardzo mozliwe ze bylo tam cos nie swiezego i sie zatrulem) jednak one nie pomagaja. Konkretnie to sa:NIFUROKSAZYD i Lacidar. Niby po 2 tabletkach Nifuroksazydu bol brzucha mial przejsc ale jakos po 5 sie nie zmienil... Probowano mnie tez *przeczyscic* spirytusem i wodka zoladkowa... Pomoglo na pare godzin... BARDZO PROSZE O POMOC - Do poniedzialku musze wyzdrowiec bo zawalam pierwszy rok w liceum i mam mase zaleglosci!! Mam 16 lat. Nie pale - mam wstret do tego, nie pije - jestem abstynentem.
mój syn jak napił sie soku z kartonu,który był otwarty 2 dni wcześniej,to miał takie ogjawy jak ty[sok był zepsuty],bolała go głowa i miał 38 stopni,mdłości.Lekarz mu dał też Nifuroksazyd i antybiotyk.Ale kazał brać na początku tylko nifuroksazyd,a jakby po 3 dniach nie było lepiej ,to miał wtedy brac ten antybiotyk.Ale nie wziął,bo mu przeszło.Idż do lekarza.
Gość Alkocholik

No Wlasnie Ja Teraz Tak Mam Choc Jestem Alkocholikem Ale Teraz Biore Depakine Hrono 500mg I Wlasnie Po Tych Tabletkach Mnie Zaczelo Brac Ta Choroba Ale Jestem Bardzo Nerwowy Mam Padaczke Alkocholowa Hmm Moze Zna Ktos Jakies Lekarstwo Na To Z Mila Checia Bym Sie Tego Pozbyl