Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie trzęsienia serca

Gość lech

Rekomendowane odpowiedzi

miałam tak 10 lat temu .Poszłam do lekarza,ale nie powiedział co to jest.Dopiero ginekolog dał mi skierowanie na bad. krwi w kierunku tarczycy.I okazało się,że to była nadczynność tarczycy.Zrób badania TSH,T3,T4 ,a także OB,morfologię,płytki,CRP,POziom potasu i manezu oraz wapnia i sodu.Z wynikami idż do lekarza.Dobrze jest iść z wynikami do lekarza,bo wtedy już ma orientację co jest.
Gość a taka jedna pani;0
JA MAM CZESTO KOPANIA, SZARPANIA SERCA..nie wie jak to nazwac i nie trwa to sekunde ale np mam ciag takich szarpan przez pare minut ale to w stresowej sytuacji. Pojedyncze kopniaki lekarz powiedzial ze to nifc zlego ale na tn szereg holter juz trafic nie moge a to wlasnie bardziej mnie meczy...
Gość Emilaaaaaa

Też odczuwam dodatkowe skurcze w sercu. Kiedyś takie zatrzęsienie czy szmer przeszło w częstoskurcz. Od pewnego czasu nie mogę spać na prawym ani na lewym boku, bo zaraz mam te dziwne przeskoki. Jestem bardzo nerwowa, mam lęki, że zaraz coś mi się stanie. Boli mnie na dodatek głowa w jednym miejscu, ale neurolog twierdzi, ze nie mam powodów do niepokoju. Pomocy