Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Helicobacter pylori a nerwica lękowa

Gość jarek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy helikobater ma jakis wpływ na nerwice lekową? bo zrobiłem sobie test na helikobater i wykazało ze cos takiego mam. Teraz mam zamiar zrobic sobie badanie gastroskopie. A co do serca to mam mocne bicie serca i pieczenie w klatce piersiowej i tez ogólnie leki, budzę sie w nocy mokry, albo przestraszony. Jakie jest prawidłowe tętno serca?? mam 25 lat bo ja mam tak od 65 do 80. w stanie spoczynku. Czy ktos cos moze pomuc lub sie podzielic swoimi wiadomosciami. z góry dziekuje
miałm helikobacter w żołądku,na to brałm 10 dni - 2 antybiotyki ,gasstrolog mi przepisał.Przeszło mi.Trzeba też uważać co się je.Np.nie jeść zupy pomidoroweji ostrych rzeczy drażniących żołądek.Gastrolog jeszcze mi kazał pić melisę z dziurawcem.I przed snem len.Na poranne palenie w żołądku dobrze jest zjeść białego sera samego bez chleba.Ma odczyn zasadowy.Mnie pomagało.Dieta lekkostrawna.Po zabiciu helikobakterów antybiotykami zorganizuj sobie grzybek tybetański.Jest to rewelacja na przewód pokarmowy.Zalewa się go na 24 godz surowym mlekiem zimnym i na stępnego dnia odcedza i pije przed snem .Na plastikowym sitku sie grzybek płucze i na nowo zalewa świeżym mlekiem.Pije sie 20 dni i 10 dni przerwy.Grzybek nie przepłukany i nie zalany świeżym mlekiem ginie i nie nadaje sie.Ja dostałam kawałek od znajomych i już koleżankom odstąpiłam ,bo on powiększa się stale.Grzybek tybetański zawiera wiele witamin i mikroelementów działających korzystnie na organizm.Pij melisę z dziurawcem,expresowe ,po jednej terebce do szkl; wrzątku.- na ,,spokojność**.