Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Grupa wsparcia dla osób cierpiących na nerwicę

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Nie będę opisywała objawów, znacie je na pamięć. Straszą Was , jak mnie po nocach, a i za dnia nie jest lepiej. Mieszkam w stolicy, chciałabym założyć grupę wsparcia, jeśłi jeszcze nikt tego nie zrobił?Moglibyśmy *na żywo* pogadać, a nie tylko przez komunikatory. Myślę, ze to najlepsza terapia-rozmowa, z kimś kto doskonale rozumie, komu nie tzreba tłumaczyć i nie robi zdziwionych oczu gdy poo raz siódmy w roku mamy jakiś kolejny nowotwór czy inną śmiertelną chorobę, wymysłoną, a jakże. Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam nerwusków:) Wiktoria.
Aganell69, oczywiscie, ze możesz, podaj skypa, albo jakiś namiar lub będziemy się kontaktowac tutaj. Tak sobie pomyślalam, ze w realu byłoby przyjemniej, ale nic na siłe. Mozemy pogadać na forum także. czekam na wieści, bo z tego co rozumiem też masz podobne kłopoty:(Pozdrawiam. Wiktoria.

Domyślam się, że nie ma żadnej grupy wsparcia w Warszawie, nic nie mogę znaleźć. Mam 33 lata i szczęśliwą rodzinę. chodzę do psychologa, na różne warsztaty, ale nie znam nikogo z nerwicą. czuję się zupełnie sama z tym. mam nerwicę lękową ( lęk przed chorobami i ataki paniki), więc jeśli chcecie, piszcie do mnie sandra2@op.pl, może uda nam się stworzyć jakąś grupę ...