Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenia, bóle głowy, senność i zmęczenie

Gość ponadchmurami

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ponadchmurami
Witam serdecznie, proszę o pomoc :( Mam 16 lat, od początku wakacji latam od lekarza, do lekarza, nie wiadomo co mi jest. Wylądowalam w końcu u kardiologa, który polecil badania, jednak po wynikach podobno nic nie może stwierdzic, także czekają mnie kolejne badania. Kilka razy zasłabłam, od 2 lat co jakiś czas często bolała mnie głowa. Od czerwca 2 razy był to ból nie do zniesienia, żadne tabletki nie pomagały. Czuję się strasznie senna, zmęczona. Przy lekkim tylko wysiłku kręci mi się w głowie. Pierwszą wizją lekarza, było nadciśnienie, jednak podobno nie w tym problem. Wygląda to mniej więcej tak: 112/77 godzinę później 139/89, 107/75, 138/79, 150/76, 144/86, 128/73, 151/85. żelazo: 97 we krwi obniżone: HGB - 10,0 HCT - 32,8 MCV - 74,5 MCH - 22,7 MCHC - 30,5 TSH - 3, 050 Holter: częstośc rytmu: min. 49 maks. 197 rytm średni 87 najdłuższa tachykardia: 0;16 najszybsza tachykardia: 0:09 1x pojedyncze pobudzenie nadkomorowe : (0)/76 p/min pauzy / najdłuższy RR : 1,35 sek Teraz lekarz zlecił szczególowe badania tarczycy, badanie dna oka i wizytę u neurologa...
Witam. Nie wiem czy akurat takiej odpowiedzi oczekujesz, ale jeśli masz jakieś wątpliwości i chciałabyś skontaktować się z bardzo dobrym kardiologiem to moge pomóc. 3 września miałam przeprowadzony w Warszawie zabieg ablacji poprzedzony wcześniejszą wizyta u profesora Piotra Kułakowskiego. Pierwszy raz trafiłam na taka opieke lekarzy i taki szpital. Naprawdę polecam. Jeśli potrzebujesz numer żeby umówic sie na konsultacje( okres oczekiwania ok 1 miesiąca) daj znać napiszę Ci wówczas szczegółowo gdzie masz się zgłosić.