Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem z oczami, zawroty głowy i ucisk w uszach

Gość Maxik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zaczeło sie jak przyjechałem z wakacij. w piatek jeszcze byłem nad morzem w nocy wyjechalismy przyjechałem w sobote do pracy prosto wieczorem jeszczre zrobiłem w domu impreze nie spałem dwa dni połozyłem sie naq 4 godziny wstałem na 10 do pracy okło 12 co mi sie stało dziwne uczucie, i trzyma do tej pory(3tydzien) strasznie mi sie obraz wali tzn jakies morczki mam przed oczami bóle głowy uszy mnie bolą,jestyem jakiś wystraszony otępiały w nocy się czasami budzę wystraszony,głownie w dzięn noca jest lepiej ewentualnie jak załoze okulary przeciwsłoneczne jest w mare dobrze(widze tak jak by mój wzrok nie nadążał na szybkie ruchy widze wszystko jakby w zwolnionym tępie) nad morzem w ten piątek byłem na takiej kuli (katapulta) która leci 40m w górę przeciązenie 5g.Mysle ze to potym moze być,byłem u lekarza pierwszego kontatku przepisał mi lek na nadciśnienie bo mam troszkę wysze,ale nie wydaje mi się ze to moze byc przyczyną bo ja zawsze miałem podwyszone ciśnienie, czy to jest nerwica??? czuje ze gdyby nie te oczy i widział bym normalnie to bym nie miał takich lęków,miał ktoś z was taki przypadek?? Po alkocholu jest w miare oki zapominam o tym,ale na drugi dzien jest jeszcze gorzej ......
hm... dziś udało mi sie zaobserowac ze np jezeli ktos idzie i patrze na tą osobe to ją widzę w bardzo dobrej ostrosci itp a co jest za nim czyli np jakis blok ławka ,drzewo to ejst wszystko rozmazane??? Te kroplówki ci pomogły to może mam za mało witamin lub czegos innego skoro uzupełniłes braki i jest wzystko oki,???
Nie wiem co zawierały kroplówki,natomiast wiemże po nich ustały zawroty głowy i kłopoty ze wzrokiem,Podejrzewałem problemy z błędnikiem,stąd wizyta u laryngologa,a on stwierdził oczopląs i skierował do okulisty,który pocieszy mnie, ze jaskra mnie dopadła.Krakać to bym nie chciał,ale może kwalifikujesz się do klubu**jaskrawych;;?
byłem u okulisty i nic nie znalazł, ciśnienie oka oki wzrok tez ,ale powiedział że kosmonautą bym nie został nie wiem co miał na myśli,ogólnie mój problem co opisywałem albo powoli przechodzi albo się już przyzwyczaiłem mam go już czasami najgorzej jest po alkoholu głowa robi się lekka boję się ze zaraz stracę równowagę i upadnę nogi też się robią leciutkie i nie wiem na co mam patrzeć po chwili przechodzi ,mam tak zawsze na drugi dzień po alko.