Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica zabiera nam życie

sebast

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! U mnie przed wyjsciem z domu wysoki puls zawsze daje znać o sobie.Serduszko wali wtedy 120 130 na minutę,lekarz zapisał mi kropelki o nazwie MILOCARDIN które mam zażywać przed wyjściem aby uspokoić walące serce,oczywiście jest to też związane z nerwicą z którą walczę już od kilku lat bezskutecznie:(
Gość inema22

Mnie niestety kropelki Milocardin juz nic nie pomagaja. Z nerwica walcze od 2 lat i musze przyznac, ze jest duza poprawa i wiele objawow minelo, ale mecze sie jeszcze z jedzeniem, a to jest okropne :( Za kazdym razem gdy cos zjem zaczyna mi serce strasznie walic. Dochodzi czasami nawet do 140 uderzen na minute i uspokajam sie dopiero wtedy jak zwymiotuje. Boje sie zeby nie nabawic sie bulimi, ale inaczej nie potrafie uspokoic bicia serca. Probowalam jesc w malych ilosciach, ale zauwazylam, ze jedzenie kojarzy mi sie juz od razu z szybkim biciem i to mam tak strasznie zakodowane w glowie, ze az mnie przeraza.... Mial ktos tak podobnie? Poza tym zapraszam na strone: http://www.zaburzeni.pl Coraz wiecej tam ludzi o podobnych nerwicowych problemach. Naprawde warto zajrzec !!!

Gość Inema22

Witaj Agnieszko. Fajnie, ze napisalas. Mieszkam w Irlandi, dokladnie w Dublinie, a Ty? Bylam wczesniej nie jeden raz u lekarza ze swoimi problemami nerwicowymi, ale nie w sprawie tego jedzenia bo wczesniej nie mialam takich objawow wiec nie wiem czy powinnam isc zapytac czy uwazac, ze to rowniez od nerwicy? O jakim leku mowisz Agnieszko?