viktoria Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 U mojej mamy stwierdzono stenoze zastawki aortalnej i poszerzona aorte wstepujaca ( tetniaka 53 mm). Po konsultacji z dwoma kardiologami oparacja jest raczej nieunikniona. Czy ktos zna doswiadczonego kardiochirurga na polnocno-wschodnim terenie Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Leszek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam, ja byłem operowany 15.07.2009 przez dr K. Matlaka w klinice kardiochirurgii w Białymstoku. Jestem bardzo zadowolony oraz wdzięczny dla całego personelu. Jak najbardziej polecam. Jeśli masz jakieś pytania - pisz!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gajka Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to u kogo to stwierdzono? bo w jednym watku piszesz ze u ciebie, w drugim ze u mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość viktoria Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 u mojej mamy, ale ze ona nie ma dostepu do internetu napisalam w jej imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi