Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Arytmia przy nerwicy serca

Gość Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim :) , tak się zastanawiam nad zjawiskiem całego tego zamieszania w okół Nerwicy serca *Arytmii* i chciałbym by osoby *otwarte* zdradziły swój , znak zodiaku , pali nie pali , ile kaw dziennie wypija , dieta , sypianie i stress , żywność jaką spożywałem zanim historia się zaczęła czy jest osobą agresywną i nerwową czy raczej cichą i skrytą .. potraktujcie to jako ankietę : ) ..myślę że to powinno rzucić choć trochę światła na to co nas łączy i jak pomóc ignorancji osób zdrowych ;) .. ma to wyglądać mniej więcej tak : Grzechu : Znak Zodiaku: Ryby Palenie: nie palący od 3 lat Kawa : nadużywałem kawy 4 mocne dziennie ,obecnie nie pijam Typ osobowości : mieszany , agresywny , nerwowy i wybuchowy Dieta : zwyczajna bogata w mięso i białka , mało owoców i warzyw Życie : duży współczynnik stressu( psychika..) , ciężka praca fizyczna , obciążenie organizmu , mało przyjemności i śmiechu .. Sen : mało snu i krótki za czas regeneracji .. tym którzy uznają to za dobry pomysł dziękuję ... proszę się nie rozpisywać o pierdoletach .. pisać konkretnie i lakonicznie ... by można było zmierzyć to wszystko bez problemu ... Sceptykom nie dziękuję bo nie muszę ... proszę tu nie bazgrać ... zapraszam osoby otwarte które wiedzą że diabeł tkwi w ... =] pozdro