Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty i bóle głowy, niskie ciśnienie i wysokie tętno

Angela14

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem dziewczyną mam 13 lat. Od jakiegoś czasu mam zawroty głowy i bóle głowy przy czym słabe ciśnienie a wysoki puls np. 99 na 53 a puls powyżej 100 raz był nawet 121. Po każdym posiłku jest mi niedobrze i jestem osłabiona. Byłam już u róznych lekarzy a mianowicie Laryngolok i Neurolog i nic nie wykryli. Neurolog uważa że to od tego ciśnienia. I na jakiś czas wszystko ustąpiło i dopiero dziś znów zaczeło dolegać...Nie wiem co robić a wy co uważacie? Aha i to napewno nie od dojrzewania.
Gość ala z vi ,,B**
a może masz pasożyty jakieś w przewodzie pokarmowym i od tego ci niedobrze.Na to trzeba zrobić trzykrotne badanie kału na obecność pasożytów w odstępach od 8 do 10 dni.Ja jak miałam pasożyty w wieku 11 lat to mogłam zjeść jedną małą kromkę i miałam wrażenie,że jak jeszcze raz ugryzę,to rzygnę.Ciśnienia mi nikt nie mierzył,ale jak się schyliłam ,albo klęknęłam w kosciele,to po wstaniu miałam szum w uszach i głowie i miałam wrażenie,że zemdleję.Nawet zemdlałam 2 razy w kościele jakbyło gorąco.Po otruciu pasożytów wszysko mi przeszło.W ciągu miesiąca przytyłam aż cztery kilo,a byłam chuda jak szkielet,więc wyglądałam nareszcie normalnie.I urosłam 4 cm.A przedtem byłam najmniejsza w klasie.