Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle w okolicach serca, ścisk w żołądku i drętwienie ręki w nocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich 1 od jakiegoś czasu mam dziwne uczucie w okolicy serca budze sie w nocy tak jak by mi brakowało powietzra serce bije mocniej mam uczucie lęku wewnetrznego sciska mnie w rzałodku a w okolicach klatki p[iersiowej mam tak jak by tak obrecz czasem zdzra mi sie ze dretwieje mi lewa reka podczas snu byłem u lekarza miałem robione ekg badanie klatki piersiowej i krew wszytsko wyszło ok a i mam podwyzszony puls takw granich 90 uderzen moze mi ktoś pomóc co to jest bardzo prosze naprawde bardzo zle sie z tym czuje czuje dyskomfort acha i zauwazyłem ze jak wypuije alkochol to sie to nasila
To zupełnie normalna sprawa,że alkohol nasila wymienione przez Ciebie objawy.Skoro wyniki wszystkich badan sa w normie, przyczyną mogą byc zmiany neurologiczne, np nerwica...taki wątek został już poruszony na tym forum...coraz więcej ludzi ma tą przypadłość-i to w młodym wieku.Może jesteś akurat w jakiejś niekomfortowej sytuacji psychicznej-przeżyłeś ostatnio jakieś trudne chwile? warto wówczas porozmawiać z psychologiem.Pozdrawiam.
hej w ostatnim czasie az tak bardzo duzych przezyc nie miałem ale ogólnie z natury jestem nerwowy szybko sie irytuje i zdarza mi sie to bardzo często jestem strasznym raptusem wiec moze to sie zebrało z kilku ładnyxch miesiecy i teraz daje o sobie znac ale czasem czuje z lewej strony i w okolicach mostaka dziwne uczucie jak by mi cos tam siedziało lub było takie spiecie dziwne do opisania