Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wygrana walka z nerwicą serca

Gość Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ma się takie objawy tylko duszność w klatce piersiowej serce bije szybko zawroty głowy i lęk bo chcę się tego pozbyć żeby przeszło .Czy to już nerwica serca czy stań przed nerwcowy?.Jest napadowy i zrobił się od 10dni wcześniej było wszystko ok proszę o poradę 

Hej, 

Julcia to może być wszystko. Proponuję udać się do lekarza i skonsultować. Zrobić podstawowe badania i wtedy zobaczysz. Moze to być nerwica - mam podobne objawy ... i wiele innych ... a wyniki książkowe. Niestety dopiero po dwóch latach doszłam do tego ze to najprawdopodobniej nerwica. Nie zwlekaj. Problemy sercowe wykryje kardiolog ... z nerwicą czym szybciej zaczniesz się leczyć tym lepiej bo czym później tym gorzej i trudniej się jej pozbyć. Dodam tylko ze u mnie dolegliwości wcale nue wiążą się z jakimś specjalnym poddenerwowaniem. Trzymaj się 😊

Blagam pomozcie,  przed 3 miesiecy zmarla moja mama a kilka tygodni temu zaczely sie moje objawy. Klucie za mostkiem, rozbijanie serca, dusznosci, lek ze umre, mdlosci. Dzisiaj bylam u lekarza, stwierdzil tylko lekko podwyzszony cukier na czczo 6.4. Ekg mam w poniedzialek, cisnienie w normie. Najgorsze sa noce, mam wrazenie ze nastepnej nie przezyje. Jak sobie radzic w takiej sytuacji?