Gość landro Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Proszę o kontakt wszystkich, którzy przeszli operację by-passów i zaobserwowali u siebie jakiekolwiek zmiany w swojej psychice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość izabelka120 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 witam cie. tak ja tez przeszlam operacje bypasow, i tez mialam problemy z psychika jak wszyscy operowani. lekarz powiedzial, wszystko z czasem minie, a powod?? zrozumialy.pozdrawiam, jestem juz poltorarokupo a jeszcze mam problemy z psychika. Cytuj Odnośnik do komentarza
arturus6 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam!Najpierw byl zawal 27.04.2009.Po koronografii wynik,ktory mnie porazil dwi tetnice zapchane 95%.Operacje bay-pasow przeszedlem w Aninie 12 czerwca br.Na szczescie nie bylo zadnych komplikacji.23 czerwca wyszedlem ze szpitala,chodze na rehabilitacje,chce wrocic do pracy,ale sie boje.Rzucilem papierosy,dwa tygodnie nie palilem,teraz znowu popalam i jestem na siebie wsciekly,na swoja glupote. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość izabelka120 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 witaj arturus6. ja w dniu zawalu zapomnialam, ze palilam 2 paczki dziennie do dzisiaj nie pale a jest juz 1 roczek i 6 mies, powodzenia nie pal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wiolka Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 witam zmiany w psychice sa krudkotrwałe mój tata człowiek silny i zrównowarzony po operacji przez okres 2 miesięcy płakał jak dziecko wzrószał sie z byle powodu.pamietam ze nawet nie wstydził sie swojego zachowania chociaż wczesniej nie pozwalał sobie nigdy na chwile słabości.nie ma sie czym martwic wszystko minie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi