Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca, ucisk na klatkę piersiową i omdlenie po wysiłku fizycznym

Gość Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczeło sie od kołatania serca i pozniej był nagły ucisk na klatke piersiowa prawie straciłem przytomnosc nie mogłem złapac oddechu ale jakosc po 15 min przeszło ..nigdy wczesniej nie miałem tego biegałem maratony i czynie gram w piłke czy było to spowodowane piciem alkocholu czy to cos powarznieszego prosze oodpowiedz !!!
witam! spozywanie alkoholu w takie upalne dni jak ostatnio i do tego czynny sport,to nie najlepsze polaczenie,a wrecz przeciwnie trzeba miec za przeproszeniem(konskie zdrowie). no niestety tak to juz jest w tym naszym zyciu ze cos sie konczy a cos zaczyna, trzeba sie w ktoryms momencie zatrzymac i pomyslec o wlasnym zdrowiu,a jezeli chcesz sie dowiedziec co bylo tego przyczyna to poobserwuj swoj organizm,jezeli takie zdarzenie mialo miejsce tylko raz to mozna go zaliczyc do icydentu i przypisac temu alkohol,jezeli zas sa powtorki to trzeba pofatygowac sie do lekarza, bo byc moze wlasnie przyszedl moment ze cos sie zaczelo. powodzenia
soso spokojnie spokojnie :) bo Ci cisnienie skoczy, a to jest fatalne w skutkach zwlaszcza w takie gorace dni jak ten :). Moze nie wyslales swojego posta? Lepiej bedzie napisac maila do Administratora, bo rzadko sie zdarza zeby czytal cokolwiek na forum :P. Pozdrawiam!