Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leczenie nerwicy akupunkturą

sssylwia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich znerwicowanych ludzi! Założyłam ten wątek ponieważ rozpoczęłam leczenie akupunkturą i poszukuje ludzi, którzy korzystali z tego rodzaju pomocy. Jestem ciekawa czy jest ktoś, komu akupunktura pomogła. Dodam jeszcze,że zalecił mi ją lekarz psychiatra i to on ja wykonuje. Jestem w 10 tyg. ciąży więc nie mogę brać leków, a jestem w bardzo kiepskim stanie. Oprócz lęków doszła teraz silna depresja.

Witam. Od kilku lat mam nerwicę. Do tego bezsenność, nadwaga, migrenę. Pół roku temu koleżanka dała mi namiar na Doktora Arkadiusza Terleckiego, który zajmuje się akupunkturą. Ma gabinet w Lublinie na Szwoleżerów. Przeprowadziłam dwie kuracje składające się z 15 zabiegów akupunktury, 15 masaży leczniczych. Do tego dieta oczyszczająca. Schudłam w ciągu pół roku 14 kg! Odstawiłam leki uspokajające. Czuję sie na prawdę super. Sama jestem zaskoczona, bo na początku leczenia nie wierzyłam, że akupunktura coś pomoże. U mnie nastąpiła na prawdę bardzo duża poprawa. Nie mam zamiaru faszerować się chemią. Polecam z czystym sumieniem. Dużo moich znajomych chodzi na akupunkturę i wielu osobom pomogło. Super jest to że nie szkodzi jak leki. Pozdrawiam !

Gość Anastazia

Ja chodziłam na akupunkturę do Lublina www.medicine4life.pl, mają gabinety też w Rzeszowie, zażywałam leki psychotropowe, a teraz po zabiegach już nie muszę, chodziły też dziewczyny z nerwicą i były bardzo zadowolone. Leczenie akupunkturą jest skuteczne.

Ja pierwszy raz byłam na akupunkturze pół roku temu. Miałam bardzo silne bóle głowy na które nic już nie pomaga. Dołączyła się nerwica ciągły stres spowodowany utratą pracy. Nie mogłam w nocy spać. Po wielu wedrowkach po przychodniach ktoś dał mi namiar na lekarza który podobno czyni cuda szczególnie gdy chodzi o bóle głowy i nerwice . Nie wierzylam że akupunktura zadziała skoro tyle leków nie dzialalo do tej pory. Zdecydowałam się że spróbuje jeszcze tego. Po kilku zabiegach nerwy się poprawiły ale bóle głowy ustąpiły dopiero po 15 zabiegach. Jednak do tej pory nie wróciły a mija już pół roku. Jestem szczesliwa ! lekarz kazał powtórzyć kurację więc niebawem się wybieram znowu. Sama w to nie wierzylam . Jak narazie jest ok. Lekarz bardzo fajny, sympatyczny i bardzo doświadczony w akupunkturze . Jak ktoś szuka akupunktury w Lublinie to daje namiar. Dr Arek Terlecki ul. szwoleżerów Lublin tel. 815260649.

Znam Doktora Terleckiego bo byłem w Arkadii już kilka razy. Dobry człowiek który zawsze mi pomaga jak tylko coś mi dolega. Raz byłem z zapaleniem nerwu trojdzielnego efekty super, następnym razem z rwa kulszowa też poprawiło się. Wiem że jak mi coś dolega to akupunktura mnie nie zawiedzie . Moja córka leczyła u doktora trądzik a żona bóle głowy i nadwage . Wszyscy zadowoleni. Probujcie akupunkturę napewno nie zaszkodzi.

Znam Doktora Terleckiego bo byłem w Arkadii już kilka razy. Dobry człowiek który zawsze mi pomaga jak tylko coś mi dolega. Raz byłem z zapaleniem nerwu trojdzielnego efekty super, następnym razem z rwa kulszowa też poprawiło się. Wiem że jak mi coś dolega to akupunktura mnie nie zawiedzie . Moja córka leczyła u doktora trądzik a żona bóle głowy i nadwage . Wszyscy zadowoleni. Probujcie akupunkturę napewno nie zaszkodzi. Koleżanka w ciąży też chodziła bo sam ginekolog polecił na nerwice właśnie i była zadowolona.

Witam Zwracam sie do Panistwa z pytaniem czy moze mi pomoc ,moj problem dotyczy sfery osobistej moja zona jakiś czas temu zdradzała mnie z poznanym facetem przez internet roztalismy sie lecz ja nie mogłem sie z tym pogodzić bo mamy małe dziecko po mojej próbie samobójczej stwierdziła ze wróci lecz ja nie moge sobie poradzić z myślami z tym co robiła i gdzie bardzo mnie to meczy i przez to psuje dalej to małżeństwo .Chodzilem po psychologach a zwiedziłem ich kilku nic mi to nie pomogło stwierdziłem ze pojde do psychiatry lecz i leki nic nie dają .mam nerwice depresje i wielki mętlik w głowie usłyszałem ze hipnoza i Akupunktura moze mi pomoc ..jakie jest panistwa zdanie , jezeli kwalifikuje sie na hipnozę lub Akupunkture i ona ma mi pomoc jaki jest jej koszt i gdzie sie mozna z tym udac Bardzo prosze o odpowiedz i dziekuje Pozdrawiam

Gość ZenonBezon

Akupunktura pomoże, ale nie na wszystko. Pomaga na migreny, na problemy z mięśniami itp. ale nie wydaje mi się, żeby była pomocna przy ciąży. Chociaż dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz. Więcej o tym w czym może pomóc akupunktura znajdziecie tutaj - http://www.naturmedic.com.pl/oferta/akupunktura

Witam ,ja też mam problemy z nerwicą i rozpocząłem leczenie za pomocą akupunktury, jestem dopiero po dwóch zabiegach,mam wprowadzoną dietę i oczywiście ćwiczenia oddechowe itp.ale powiem szczerze że jest lepiej i oby tak dalej, myślę że warto spróbować tej chińskiej metody, życzę zdrówka i wytrwałości ,pozdrawiam