Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w sercu a nerwica

Rita

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pewnego dnia strasznie zaczęło Mnie kłuc Serce bałam się bo myślałam że mam problemy ze sercem i nie będe mogła ćwiczyc na W-F. Trwało to z pare mieś więc z Rok temu byłam u lekarza na badaniach. Po pierwszych badaniach stwierdziła że mam nerwice i przepisała Mi *melise*. Za pare dni poszłam znowu ponieważ nie mogłam pić tej herbaty dlatego że bóle Mi sie nasliły, stwierdziła że w tej herbacie sa składniki widocznie które moje serce nie akceptuje. Więc przepisała Mi ponownie ale tym razem *krople nasercowe* ... Brałam je no i może trochę pomagały ale nic sie nadal nie zmieniało. Więc postanowiłam pujść trzeci raz do pani doktor, zbadała mnie poznownie i stwierdziła że te kłucia w okolicy serca mam dlatego że dorastam. Wnerwiłam się bo juz nie wiedziałam co jest wkońcu czy dorastanie czy ta nerwica. Zapisałam sie do lekarza który bada serce. Poszłam z Mamą i Zbadał mnie i powiedział że jestem zdrowa ale zapytał czy pale odpowiedziałam że nie pale i nie paliłam nigdy. Nie uwierzył Mi ponieważ mam tak mocno zawalone płuca (oczywiście poszłam na badania serca a badał Mi płuca) ;/ ... Kazałam mu zbadać jeszcze raz to serce ale On stwierdził że nic MI nie jest że to tylko moja wyobraźnia moje wmawianie sobie że mnie boli. Powiedział tez że na badaniach trzeba byc w tym momencie kiedy sa kłucia. Ale jak ja mam byc w czasie bólu skoro ja mam 30min drogi do niego a i bólu od tak nie moga wywołać bo jemu sie tak chciało ;/ ... Może ktoś wie czego to sa objawy ??
Chodz do skutku niech zrobia ci badania moze masz jakas wade serca bo tez tak moze byc nie kazde badanie pokaze pszyczyne twojej dolegliwoscinp zwezenie zastawki aortalnej wykarze echo a ekg nie wiec mysle ze powinnas zglosic sie na szersze badania pozdrawiam.