Gość Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam mam pytanie Czy wzięcie sulpirydu i wypicie za jakieś 5 10 minut kawy jest szkodliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcin Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 A może wiesz jak wygląda połaczenie sulpirydu z alkoholem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Alkoholu nie pije to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piter Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 biore sulpiryd nawet pomaga ale mam po nim zaburzenia czynnosci sexualnych juz z niego zrezygnowalem radze tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Greg Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Owszem pytka słabiej staje to fakt:) ale jak małe dawki się bierze czyli 50mg/dobę to jest ok, nawet 3 browki mozna wypic i nie jest zle ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ania Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Wlasnie ja biore od miesiaca ten lek i dawka wynosi 150m. 100 rano i 3 godziny pozniej 50. Mam nie dlugo impreze i chcialabym sie dowiedziec czy wypicie 1 lub 2 piw nie zaszkodzilo by? wystepuja jakies skutki uboczne? Przyjmuje te leki na nerwice lękową. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość IREK1232 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 czy na ulotce supiryd pisze ze wolno pić alkohol nie polecam chyba że wam życie nie miłe nie wolno pić alkoholu przy lekach psychotropowych i też przy innych albo sie leczysz allbo pijesz i umierasz albo nie bierzesz leków pijesz ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość supiryd Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Posłuchaj też biore ten lek tyle że 50 dwa razy dziennie wiem jak się czujesz! ale od p[ory gdy je biore nie pije kawy nawet 3 w jednym poniewasz wypłukuje magnez a po lekach czujesz jak byś nie był sobą lepiej unikaj kawy, alkoholu i papierosów musisz się poświęcić dla zdrowia wiem że to trudne ale skuteczne nie pije w czasie leczenia ale pale staram się ograniczać palenie bo wiesz papieros ma wpływ na nerwice itp. trzymam kciuki za twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koniobijca wanker Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A można sobie zwalić konia podczas terapii czy raczej trzeba się wystrzegać tego typu przyjemności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszka9 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja biorę Sulpiryd od półtora roku 50 mg/dziennie z powodu stanów lekowo-depresyjnych. Zrobilam sobie przerwe przez okres 4 miesiecy.Potem wrócilam do niego i teraz regularnie zazywam. Kawę pije codziennie 1 godzinke po wypiciu Sulpirydu.Biore rowniez Bisocard na serce od kołatania. Na razie nie zauwazylam żadnych ubocznych skutkow zwiazanych z piciem kawki. Uważam, iż jedna kawa(nie szatan) nie ma specjalnego negatywnego wpływu na organizm przy stosowaniu tych lekow. Natomiast picie alkoholu TAK! Odkąd biore Sulpiryd alkoholu ZERO! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ja111 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nijak wyglada,sulpiryd nasila dzialanie alko jak i narkotykow,raz sie napijesz nic sie nie stanie...lepiej oczywiscie nie pic w trakcie przyjmowania jakiego kolwiek leku psychotropowego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Garwer8 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ludzie ogarnijcie sie , psychotropy to klamstwo , wszystko jest w waszych glowach bez tabletek trzeba zyc , przejrzyjcie na oczy bo az nie wierze jak czytam to wszystko co dobre o psychotropach. Jak mozna byc tak naiwnym. Wyjdzcie z domu sprzed komputera , zacznijcie sie ruszac , do tego zmiana diety i bedzie lepiej jak po tabletkach ,wiem co mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi