Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Sulpiryd i kawa

Gość Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie ja biore od miesiaca ten lek i dawka wynosi 150m. 100 rano i 3 godziny pozniej 50. Mam nie dlugo impreze i chcialabym sie dowiedziec czy wypicie 1 lub 2 piw nie zaszkodzilo by? wystepuja jakies skutki uboczne? Przyjmuje te leki na nerwice lękową. Prosze o odpowiedz.
Gość IREK1232
czy na ulotce supiryd pisze ze wolno pić alkohol nie polecam chyba że wam życie nie miłe nie wolno pić alkoholu przy lekach psychotropowych i też przy innych albo sie leczysz allbo pijesz i umierasz albo nie bierzesz leków pijesz ???????

Posłuchaj też biore ten lek tyle że 50 dwa razy dziennie wiem jak się czujesz! ale od p[ory gdy je biore nie pije kawy nawet 3 w jednym poniewasz wypłukuje magnez a po lekach czujesz jak byś nie był sobą lepiej unikaj kawy, alkoholu i papierosów musisz się poświęcić dla zdrowia wiem że to trudne ale skuteczne nie pije w czasie leczenia ale pale staram się ograniczać palenie bo wiesz papieros ma wpływ na nerwice itp. trzymam kciuki za twoje zdrowie

Gość agnieszka9

Ja biorę Sulpiryd od półtora roku 50 mg/dziennie z powodu stanów lekowo-depresyjnych. Zrobilam sobie przerwe przez okres 4 miesiecy.Potem wrócilam do niego i teraz regularnie zazywam. Kawę pije codziennie 1 godzinke po wypiciu Sulpirydu.Biore rowniez Bisocard na serce od kołatania. Na razie nie zauwazylam żadnych ubocznych skutkow zwiazanych z piciem kawki. Uważam, iż jedna kawa(nie szatan) nie ma specjalnego negatywnego wpływu na organizm przy stosowaniu tych lekow. Natomiast picie alkoholu TAK! Odkąd biore Sulpiryd alkoholu ZERO! Pozdrawiam.

Ludzie ogarnijcie sie , psychotropy to klamstwo , wszystko jest w waszych glowach bez tabletek trzeba zyc , przejrzyjcie na oczy bo az nie wierze jak czytam to wszystko co dobre o psychotropach. Jak mozna byc tak naiwnym. Wyjdzcie z domu sprzed komputera , zacznijcie sie ruszac , do tego zmiana diety i bedzie lepiej jak po tabletkach ,wiem co mowie.