Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Brak koncentracji i sił, problemy z pamięcią i zmęczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prosze o pomoc. w ostanim czasie mam olbrzymie problemy z koncentracja, i zapamietywaniem jest to uciazliwe poniewaz przeszkadza mi w pracy. naokraglo czuje sie zmeczona i rozdrazniona, kilkakrotnie budze sie w nocy i wstaje niewyspana. wiecznie czuje sie oslabiona. ciagle mi zimno chociaz wszystkim wookolo jest goraco.Czesto po pracy poprostu musze sie polozyc, od razu zasypiam i chociaz jesem w cieplym pokoju pod kocem telepie sie z zmina czemu niejednokrotnie towarzyszy goraczka. mam stany depresyjne, brak sil i motywacji do czegokolwiek. mam niedocisznienie ale wysokie tetno. jestem osoba szczupla, i znacznie pogorszyl mi sie wzrok w ostatnim czasie. prosze o podpowiedz w jakim kierunku powinnam zrobic badania, co to moze byc? bo w coraz wiekszym stopniu przeszkadza mi to normalnie funkcjonowac. Czy to moze byc zespol przwleklego zmeczenia (bo ostatnio mialam wiele stresow), czy problemy z tarczyca badz wina lezy po stronie niedocisznienia. prosze o podpowiedz. na koniec dodam ze jestem zadkim gosciem u lekarzy i nie panikuje z byle powodu ale czuje ze cos jest nie tak
Gość mroweczka80
Witaj ja mam identycznie. jestem ospala, nie do zycia, jest mi weicznie zimno, wzrok mi sie pogorszyl, niskie cisnienie, napadowe teto wysokie itp itd Ja bylam u lekarza ale wyniki tarczycy mam w granicach normy, pozatym z niedoczynnoscia zwiazana ejst raczej nizsza temperatura ciala a nie gorączka. Mysle ze w moim rpzypadku to raczej to neidocisnienie. Ale Ty sie idz rpzebadaj wkierunku tarczycy czyli TSH