Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból serca, kręgosłupa, głowy, zawroty głowy i drętwienie stóp

Gość Nicole94

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nicole94
Witam. Chciałabym dowiedzieć się co mi jest bo niezbyt się orientuję w tych sprawach. A wiec od dłuższego czasu bardzo dziwnie się czuję. Czasami bez powodu zaczyna mnie boleć serce (czasami boli a czasami kłuje) tak bardziej z lewej strony. Zauważyłam również ze gdy: - wstaję rano to zawsze kręci mi sie w głowie - wchodzę po schodach to strasznie się mecze mam problemy z oddychaniem i kreci mi sie w glowie (również gdy pływam, biegam itd.) Czasami boli mnie glowa ale jak juz boli to strasznie mocno, czesto dretwieją mi stopy. Jeszcze nie wiem jak to nazwać ale mam tez tak ze w klatce piersiowej czuje jakby dretwienie?pieczenie? Dodam że mam 15 lat, waże 56 kg, wzrost 174 cm, jestem raczej aktywna fizycznie osoba.Byłam juz na badaniu krwii, moczu i wszystko jest wporzadku. Proszę o pomoc.:(
takie badania to moga sobie wykonywac (przepraszam za okreslenie) babcie takie ktore z nudow odwiedzaja lekarzy ze dwa razy w miesiacu. dziewczyno !sama nie mozesz ale podpowiedz rodzince ze trzeba konsultacji endokrynologa a przede wszystkim badan w kirunku nadczynnosci lub niedoczynnosci tarczycy,zwolnij troche z aktywnoscia fizyczna przynajmniej do czasu dopoki nie bedziesz znala przyczyny swojch dolegliwosci. pozdrawiam!
Gość Nicole94
Hmm te badania tez juz mialam robione na tarczyce i ani nadczynnosci ani niedoczynnosci nie mam, a rodzice o tym wszystkim wiedza dlatego wlasnie tutaj pisze bo mialam juz duzo badan robione i nic mi niby nie jest a w pazdzierniku mam wizyte u kardiologa(dopiero w pazdzierniku :( ) :(
skoro przeszlas tyle badan i wszystko ok. to faktycznie zostaly sprawy kardio szkoda tylko ze za(hektar czasu) do pazdziernika. ale mozesz od czasu do czasu zadzwonic do przychodni i dowiadywac sie czy nie zwolnil sie wczesniejszy termin,bo czesto sie zdarza ze ludzie z roznych powodow nie moga sie zglosic na wyznaczona wizyte. zycze wytrwalosci(w kolejce) i oby ci wszysko minelo!
hej a ja bym radziła bys trafiła to szpitala najlepiej do opola na wodociągową tam jest tesz oddział dla normalnych . lezy sie tam tylko 3 dni zrobia ci wszystkie badania a zwłaszcza tomografie mmózgu bo byc moze masz problemyz kregosłupem xD i radze zazywac Tran;)
Gość Nicole94`
Hej :) Niedawno pisałam o tym co mi dolega ... Chciałam cos tylko dodać ... Odkąd przyjechałam z obozu sportowego juz teraz ciągle boli mnie serce za prawym uchem wyszły mi takie 2 *gózki* (nic mnie nie ugryzlo ani się nigdzie nie uderzyłam) i czuje kłócie w tym uchu. Proszę pomóżcie :( Może ktoś wie co to może być...