Szmaragdowe_Oczy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam, od pewnego czasu zupełnie bez przyczyny (nie po wysiłku itp.) dokucza mi ból mniej więcej za mostkiem, bardzo nasila się przy głębokim wdechu, dodatkowo miewam dość uciążliwe zawroty głowy przy wstawaniu, nawet gdy np. przykucnę na kilka chwil żeby pogłaskać kota (czasem zdarza się że tracę wtedy świadomość). Nie byłam u lekarza bo nie będę do niego biegała z każdą błahostką :P Czy ktoś może wie co mi może dolegać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szmaragdowe_Oczy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mała poprawka - czasem zdarza się że tracę wtedy PRZYTOMNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szmaragdowe_Oczy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Proszę niech mi ktoś pomoże... bo naprawdę źle się czuję i nie wiem co mam robić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewa27 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 To może byc niskie ciśnienie. najlepeij iśc do lekarza i zrobić podsatwowe badania. Zaburzenia ciśnienia to nie jest błahostka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gocha-samocha Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 jedyna pomoc dla ciebie przez internet to porada pojscia do lekarza,ewa27,ma racje ,nie zaniedbuj problemu bo mozesz doprowadzic sie do jeszcze gorszego stanu,rozmowa z lekarzem nie boli wiec zmobilizuj sie i zasuwaj,bo nie ma na co czekac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi