Jakkar Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Jak w temacie, znacie jakieś w miarę skuteczne dopalacze, suplementy diety, środki podnoszące potencję, zwiększające siłę i dlugość erekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
tobon Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Zmiana kobiety. Widocznie ta Cię nie podnieca. Cytuj Odnośnik do komentarza
mckzieba Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Zmiana kobiety? Czy ja wiem... a może teraz ma jakąś fajną laske. Fakt, że bez życia seksualnego związek wcześniej czy później się rozpada. U mnie niezłego kopa daje man power Przed viagrą, to chyba jeden z mocniejszych środków. Zażywasz na około 30 min przed stosunkiem i jedziesz z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza
skyre Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Probowalem tylko jednego specyfiku i jest godny polecenia. Viamen. Wart polecenia, za granicą bardzo popularny Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Coś słyzałem o tym Viamenie Gdzie mogę go dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
skyre Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 zamówisz bez problemu przez neta, wpisz sobie w przeglądarkę i pojawi Ci sie lista sklepów, w ktorych go dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
rudziel285 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Tradycyjnie według mnie od wielu lat najlepszy jest Niebieski Byk czyli tabletki Prosent 600. U mnie fajnie podnoszą erekcje i nie maja żadnych skutków ubocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
romansiuda Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Bardzo dobre są Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi