Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Spray Orgasm control opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobry chociaż w sieci znajdzie się równiez i negatywne opinie, które twierdza że to nie działa. Tak wiec podejrzewam, ze róznie to działa na rózne osoby. Najlepiej jeśli zamówisz sobie nie spray ale po prostu chusteczki orgasm control bo taka chusteczka chociaż mniej wydajna to kosztuje o wiele mniej. I zobaczysz czy na Ciebie to działa. W przypadku lekkich zaburzeń z kontrola wytrysku to jest to najlepsza opcja jeśli nie chcesz używać gumek.

Ja mam spray ogólnie spko rzecz i w sumie to żałuje trochę że nie kupiłem sobie go wcześniej. Bo poprawia przyjemność z seksu. W sumie to jego działanie zależy od tego jak jestem zajarany i jak jestem podniecony bo przedłuża stosunek jakieś 5 - 10 minut. Czyli bzykanka mam jakieś 15 mintu, wcześniej było kilka. Żona dochodzi, wcześniej raczej w takim czasie nie było możliwośći doprowadzenia jej do orgazmu.

spraye na bazie lidokainy i benzokainy są niezłe ale maja wiele wad na przykład w moim przypadku muszę dokładnie dopasować dawkę bo inaczej kończy się drętwieniem członka i utratą erekcji co chyba jest gorsze moim zdaniem od przedwczesnego wytrysku nie wspomnę już o tych substancjach wlewanych w prezerwatywy na rympał. Ostatnio udało mi się jednak znaleźć coś o wiele lepszego tabletki na przedłużenie stosunku Stud Pills. Stosuje 2 sztuki około pół godziny przed stosunkiem i rzeczywiście wydłużyły stosunek z około 10 minut do prawie godziny. Rewelacja w dodatku nie maja żadnych ubocznych jak w przypadku Lidokainy w sprayu czy kremie i nie maja wpływu na osłabienie erekcji a nawet wprost przeciwnie członek jest sztywniejszy. Polecam jak ktoś ma z tym problemy