Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej, drgawki i zimne poty a nerwica

andre2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wczoraj też miałem taki przypadek straszny ból w klatce piersiowej z lewej strony trzymało z godzine póżniej troche odpuściło i znowu złapał mnie ból .Ból straszny nie mogłem zrobić ani oddechu ani wdechu wieczorem odpuściło W nocy trzęsła mnie febra a póżniej oblały mnie zimne poty cały byłem mokry Co to mogło być??Czy to ojawy nerwicy??Jestem strasznie znerwicowany???
Może to tylko walka nerwów, wiadomo, że ciezko przestać sie wszystkim przejmować i denerwować, ale w trakcie kolejnego *ataku* sprobuj wciagac powietrze nosem i wypuszczac bardzo powolii ustami, niby nic ale rewelacyjnie reguluje prace organizmu. Mógł to też być jakiś skurcz, wiele chorób możemy podciagac do takich objawów, ale prawdopodobnie to nic strasznego, poczekaj aż się powtorzy, jezeli to było tylko jednorazowo to nie ma co panikować. PozdRawiam
Gość malgorzata
dobry, pomysl z pojsciem do lekarza ! martins ma racje ze wiele chorob mozna przypisywac tym objawom ktore opisujesz, ale ja bym stawiala na problem z gornym odcinkiem kregoslupa szyjnego, przerabialam ten temat osobiscie ,objawy wskazywaly na dolegliwosci sercowe,ale po dokadnym zdiagnozowaniu okazalo sie ze to wlasnie ucisk kregow szyjnych dawal bol do zludzenia podobny do bolu serca i zamostkowego. najlepiej to sprawdzic,idac do lekarza. powodzenia!