Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Białe plamy na penisie u nastolatka

Gość Viawww

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatniego czasu zauwazylem na moim penisie biale plamy (TUTAJ ZDJECIE http://img393.imageshack.us/i/obraz0398ny5.jpg/ NIE MOJE LECZ PROBLEM TEN SAM) Czym to moze byc spowodowane? Jestem nieletni prosze rowniez powiedziec do jakiego lekarza sie z tym udac.
owszem tez mi sie tak wydaje! zetknalem sie z tym problemem(co prawda nie mnie dotyczyl) ,ale przy okazji wizyty u urologa ( lecze sie na prostate),czekajac na swoja kolejke,jak to w poczekalni rozmawialem na ten temat z facetem ktory sie na to leczy,nie pamietam juz jak nazywa sie brak jakiegos hormonu,nie mniej jednak przejdz sie do urologa i nie zwlekaj. pozdo!
Gość Marcin 33 lata
witam mam problem z białymi plamami na penisie występują one na żołędziu i trochę na napletku byłem u urologa lecz lekarz stwierdził że to nie jego działka i odesłał mnie do dermatologa, ten zaś nie wyklucza bielactwa ale przepisuje mi co róż inne maści na próbę,nigdzie więcej nie mam takich plam czy ktoś może ma jakieś podobne problemy jeżeli tak to proszę napisać jak postępować i jak leczyć.Dziękuje
Mi na czerwone plamy na penisie pomogła maść szałwiowa. Kupiłem ją tanio na allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6562764 pomogło mi już po 10 dniach stosowania, teraz stosuję 4 tydzień i jest coraz mniej plam i jest coraz lepiej :) polecam, bo tanio, a naprawdę pomaga.