Monikaosinska Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam. Jestem na forum pierwszy raz. Chciałabym się z wami podzielić moimi objawami, może ktoś z Was miał jakieś podobne dolegliwości i udzieli mi porady. Do lekarza co prawda wybieram się w poniedziałek, ale warto przeczytać wasze odpowiedzi. Często dretwieją mi ręce i nogi, do takiego stopnia że nie mogę się ruszyć. Przy tym wszystkim występują zawroty głowy, wysokie ciśnienie (140/90), biegunka, zmęczenie, duszność i potliwość. Wystarczy tylko, ze rozwieszę pranie, a już jestem cała mokra od potu. Boli mnie również głowa, łokcie, kolana... Miał ktoś może z Was podobnie ? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Teka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 hmm mam z tym problem do dzisiaj ale tylko wtedy jak siedzę i nic nie robie .. jestes aktywna fizycznie ? uprawiasz jakiś sport albo co ?? ja odkąd uprawiam sport piłka / biegi / rower nie jest już tak często u mnie spotykane tego typu objaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Duszność i wysokie ciśnienie mogą być spowodowane problemami z układem krwionośnym-zwłaszcza zakrzepami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość karo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 troche za duzo tych objawow ktore mozna by przypisywac nadcisnieniu. wydaje mi sie ze to chyba zlozony problem. jezeli bylas juz u lekarza to podziel sie jego stwierdzeniami. pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość K.P. Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Idz do neurologa, nie zbada twoje odruchy. Przyczyn moze byc wiele m.in. borelioza, nerwica, SM...specjalista musi okreslic twoj stan na podstawie badan. A sowja droga nie bola Cie oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość OiW Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 W dniu 3.07.2009 o 10:28, Gość K.P. napisał: Idz do neurologa, nie zbada twoje odruchy. Przyczyn moze byc wiele m.in. borelioza, nerwica, SM...specjalista musi okreslic twoj stan na podstawie badan. A sowja droga nie bola Cie oczy ? A co jeśli do tych objawów doszedłby ból oczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi