Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ziołowe środki na erekcję czy macie doświadczenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czy macie może jakieś doświadczenia w przyjmowaniu ziołowych środków na erekcję? Niestety ale w osatnim czasie mam z tym spore problemy. Nigdy nie miałem problemów z erekcją ale zaczęły się jakiś czas temu pod wpływem stresu w pracy. Rozmawiałem z seksuologiem i ten zaproponował mi ,ze przypisze mi właśnie niebieskei tabletki. Mam jednak pewne obawy.Czy takie środki nie mają skutków ubocznych? Czy człowiek się od nich nie uzależnia?

Ja przetestowałem kilka na receptę ale musiałem zapomnieć o wstydzie idąc po receptę do młodej pani doktor. Przetestowałem też kilka bez recepty z netu różnych wynalazków i w związku z tym ze nabrałem dosyć jak sądzę dużego doświadczenia mogę polecić jeden preparat. Nazywa się Prosent 600. Można znaleźć w internecie w takiej butelce niebieskiej z narysowanym bykiem. Powiem szczerze ze stosunek jakości do ceny wypadł najlepiej. Dokładnie ja stosuję dwie kapsułki tego preparatu około godzinę przed seksem i w zależności czy jest to na pełny czy na pusty żołądek utrzymują mi erekcje przez około godzinę. W dodatki cenowo wychodzi najkorzystniej bo 90 tabletek kosztuje z przesyłką około 140 zł (przesyłka jest dosyć kosztowna) ale to i tak wychodzi jakieś 6 zł za jednorazowy seks. Dodatkowy atut to to że nie jest to szkodliwy preparat jak inne przy nadciśnieniu czy cukrzycy itp...