Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Sam/a nie wygrasz z nerwicą

Teka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcę przedstawić kilka porad ludziom którzy zaczynają z tą poważną chorobą jaka jest *Nerwica* Na wstęp chce powiedzieć że samemu nie damy rady wskórać tej chorobie... Wypiszę się krótko, na temat ... a więc Na sam początek Nerwica jest to choroba psychiczna a tak że, atakuje narządy typu ( układ oddechowy, serce, układ moczowy , itp) -podczas choroby mogą ukazać się objawy takie jak (zapalenia , skurcze serca , drgawki i wiele innych) -choroba ta wywołuje skutki uboczne w psychice na początku proponuje wyjść do ludzi nie siedzieć non stop przy komputerze nie grać w gry typu (cs16 , tibia ,) takie właśnie gry wywołują nerwy ... -ograniczyć się z jedzeniem ...proponuje dietę ale taką przy której 1-posiłki będą ograniczać sie z witamin 2-najlepiej gdyby posiłki były w tych samych porach dniach 3-nie odchudzać się ani nie przybywać gwałtownie na wadze UWAGA!! Proponuje aby od uczyć się palić papierosów tylko możesz pogarszać swój stan zdrowia tak samo układ oddechowy... !!! Alkohol najgorsza rzecz która nas niszczy ... jeśli chcesz walczyć z chorobą musisz pozbyć się tych nawyków !!! !!! Ważna rzecz też dotyczy się ludzi którzy kochają chipsy ... może się to wydać głupie ale... jestem także chorym na nerwice i co odczułem po jedzeniu chipsów zrobiłem sobie test przez 7 dni jadłem dziennie 1 paczkę chipsów TIP TOP ta wielka (nie wiem ile gramów) i zawsze po zjedzeniu chipsów odczuwałem nie możliwe bule w klatce piersiowej oraz miałem problemy z oddychaniem a gdy nie jadłem chipsów to nie odczuwałem takich bólów To tyle .. jeśli czujesz potrzebę żeby porozmawiać o tym ... albo potrzebujesz pomocy na daną chorobę tego typu lub jak masz nawet głupie małe pytanie pisz !! ***2858512*** nr gg